Лайм

Настане зірковий час: цим знакам Зодіаку ретроградний Нептун принесе успіх і визнання

Нептун – це планета мрій, містики та ілюзій

З 2 липня по 7 грудня Нептун перейде до ретроруху, тобто, планета буде "рухатися" назад. Оскільки це далека від Сонця планета, наслідки цього транзиту, ймовірно, будуть м’якшими та менш помітними, ніж інших планет. В цілому можна сказати, що це буде період, коли Нептун намагатиметься покрити всіх у туман властивих йому фантазій та ілюзій. Однак в цей час виділяться декілька знаків Зодіаку, для яких період ретроградності Нептуна стане зірковим часом.

Про те, хто ж знаків Зодіаку буде найщасливішим до 7 грудня 2024 року, пише портал Knowinsiders.

Читайте також: Ретроградний Сатурн принесе важливі кармічні уроки: що чекати в цей час.

Овен

Під час ретроградного Нептуна Овен відчуває зміни у своєму житті, що викличуть відчуття легкості та прихильності. Попри те, що Овни є трудоголіками, у цей період ви почуватиметеся досить розслаблено. Здається, у вас все під контролем і ви навіть не докладаєте для цього зайвих зусиль.

Якщо ви дозволите додати у своє життя трохи емоцій і хвилювання, ви отримаєте чудову можливість дослідити світ драми та театру. Ви можете поринути у світ розваг і варіантів виступу - підготуйтеся до відкриття захопливих відкриттів у цій подорожі.

Лев

Леви наділені природною здатністю до успіху та виділення. Однак важливо пам’ятати: для того, щоб стати авторитетною особою та експертом у будь-якій галузі, потрібен час і терпіння.

Прийміть поточний транзит і увійдіть у гармонію з енергією ретроградного Нептуна. Ефективно використовуючи свої ресурси, ви зможете отримати максимум від свого потенціалу успіху в поточному періоді.

Читайте також: Розпочнеться біла смуга: ці чотири знаки Зодіаку чекають кардинальні зміни у липні.

Левам рекомендується проявляти довіру, коли удача на їхньому боці, водночас залишаючи простір для свого становища в очах інших.

Перегляд реаліті-шоу та звичайних шоу розширить ваші уявлення через сатиру чи драму і дасть глибше розуміння широкого діапазону особистостей, якими володіють люди. Ви зможете застосувати його у своїй роботі, як експерт галузі.

Риби

Багато людей, народжених під знаком Риб, можуть відчувати почуття неспокою або незадоволення в цей конкретний період через повільний темп роботи. Ретроградний Нептун у вашому знаку матиме значний вплив на ваше життя, ставлячи перед вами величезну перешкоду, яку потрібно подолати. Однак з вашими винятковими талантами у вас ще є шанс по-справжньому засяяти.

Вірте у процес і зосередьтеся на розвитку свого терпіння. Майте на увазі, що коли ви стикаєтесь із серйозним викликом, доля також дає великі можливості, які потрібно використати. Іноді опинитися в центрі суперечок насправді може бути шансом привернути більше уваги. Коли люди зрозуміють суть проблеми, вони можуть підтримати вас. У вас є сила перетворити небезпеку на можливість, це цілком у ваших руках.

У цей період подумайте про те, щоб дослідити різні форми мистецтва та розваг - це запалить вашу творчу натуру.

Читайте також: Найщасливіші дні у липні для кожного знаку Зодіаку: запам’ятайте ці дати.

Стрілець

Прийміть свою внутрішню силу і не дозволяйте нікому підривати вашу самооцінку - саме ви господар своєї долі. Залишаючись вірним своєму внутрішньому покликанню, ви продовжуватимете залучати рясні благословення Всесвіту. Не ігноруйте догляд за собою і справи, які приносять вам радість, наприклад, побалуйте себе візитом у СПА-центр, оновіть гардероб або приготуйте смачну їжу.

Цього разу ви будете відчувати різноманітність у житті. Вивчайте різноманітні кулінарні уподобання людей у всьому світі, варіації мов, танці та розваги та навіть різні стилі навчання. Нехай це розмаїття розширить ваш кругозір. Ви володієте унікальним даром сприймати приховані закономірності та значення навколишнього світу.

Знайдіть гармонійний баланс між розмовою та слуханням, і ви збільшите свої шанси залучити удачу на тривалий період часу.

Цікаві новини для вас:

  1. Сезон побачень, романтики і блиску: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на липень.
  2. Амур готує стріли: ці три знаки Зодіаку у липні закрутять бурхливий роман
  3. Кохання, гроші і кар’єра: який тест влаштує Всесвіт кожному із знаків Зодіаку у липні.

Новини партнерів

Читайте також

Коли викопувати часник і що зробити, щоб він довше зберігався

Коли викопувати часник, що робити з ним після збирання врожаю, коли і як обрізати стебла – поради городникам

Почнеться біла смуга: ці три знаки Зодіаку чекає щасливий період після Молодика у липні

Молодик 6 липня принесе оновлення і відкриє нову сторінку у житті трьох знаків Зодіаку - Лев, Водолій, Стрілець будуть щасливі

Подушка з морозилки і ментоловий чай: п’ять лайфхаків, що допоможуть заснути у спеку

У літню спеку не завжди вдається швидко заснути вночі, однак є лайфхаки, які допоможуть швидко охолодити кімнату навіть без світла