Лайм

Час удачі і соціальної активності: гороскоп на тиждень для усіх знаків Зодіаку

Зміни чекають багатьох представників зодіакального кола

Новий тиждень з 15 по 21 липня обіцяє стати періодом активних соціальних контактів - багатьох представників Зодіаку чекають нові зустрічі і переговори.

Гороскоп для кожного зі знаків Зодіаку опублікувала астролог Ольга Ходарєва на Instagram-сторінці.

Читайте також: Почнеться справжня біла смуга: ці знаки Зодіаку стануть щасливчиками серпня.

Овен

Астрологічні тенденції цього періоду гарантують вам прекрасні відносини із дітьми, успішну громадську діяльність, наприклад, роботу у сфері педагогіки. Паралельно можуть виникнути додаткові питання в сім’ї, наприклад, з дітьми та партнером.

Телець

Цей тиждень дозволяє вибудувати довірчі відносини з членами сім’ї та друзями. Допоможе вам в цьому пробуджена чуйність, яка найбільш яскраво проявляється у спілкуванні з матір’ю та батьком. Щоправда, ви також можете відчувати себе чужим у рідному домі, можете стати дратівливим, якщо все довкола йде не так, як вам хочеться.

Близнюки

Естетика і навчання красі та такту стають основними напрямками вашої уваги на цьому тижні. Надалі ви зможете скористатися цими навичками, налагоджуючи контакти як дипломат, зав'язуючи нові знайомства та спілкуючись із вашим оточенням. Також приділяйте увагу відносинам з близькими, намагайтесь не сприймати від них інформацію поверхнево.

Рак

Ви знайдете комфорт у матеріальному плані: гарне помешкання, смачна їжа та приємна навколишня атмосфера.

Однак якщо ви зосередите свою увагу на нижчих потребах та проблемах, то можете почати дуже високо цінувати речі. У результаті виходить, що не ви є господарем речей, а самі перебуваєте у їхній владі.

Читайте також: Настане зірковий час: цим знакам Зодіаку ретроградний Нептун принесе успіх і визнання.

Лев

На цьому тижні астрологічні аспекти дають вам шанс реалізуватися у суспільстві, скористатися творчим даром.

Ваше оточення буде сприймати вас як приємну зовні та привабливу в цілому людину. Щоправда, ці дні вас може відрізняти надмірна м’якість і податливість.

Діва

Ви зможете знайти умиротворення, внутрішню радість, відчуття єдності зі світом, іншими людьми та природою.

Може постати важливе питання раціонального та адекватного сприйняття реальності, зруйнуються ілюзії у коханні, це змусить подивитись на партнера без "рожевих окулярів".

Терези

Ці дні подарують шанс реалізуватися у тих сферах, які ви для себе вважаєте важливими. Може пробудитись інтерес до нової діяльності. Отримаєте гарні новини від друзів або ж колег по своїм проєктам. Багато для кого будуть актуальні питання нового стилю, оформлення інформації в соціальних мережах, сайтах, месенджерах.

Читайте також: Ретроградний Сатурн принесе важливі кармічні уроки: що чекати в цей час.

Скорпіон

Цей період забезпечує добрі стосунки з колегами по роботі, навчанню та представниками держустанов. Однак ви можете бути незадоволені результатами своєї діяльності, вам навіть може набриднути ваша професія або станеться серйозний конфлікт із начальником. Довіряйте своїй професійній інтуїції - вона вас не підведе.

Стрілець

У вас прокинеться інтерес до всього, що пов'язане з культурою: релігії, філософії, історії, мистецтва. Приділяйте більше уваги своєму навчанню та освіті. Багато для кого буде актуальна співпраця з наставниками, викладачами, коучами. Може посилитися апетит, на цьому тижні дієту тримати буде нелегко.

Козоріг

До вас можуть прийти нові ділові можливості завдяки взаємодії з іншими людьми. Ви можете познайомитися з кимось цікавим зі сфери бізнесу через ваші наявні соціальні зобов'язання. Ваші суспільні, творчі та любовні інтереси можуть розвернутися у бік, який якось пов'язаний з наукою, езотерикою чи комерцією.

Водолій

Якщо у вас були складнощі з кимось, зараз найсприятливіший час для з'ясування розбіжностей та примирення. Ви будете насолоджуватися своїм особистим, інтимним життям та його якістю. Цей період також добре підходить для початку нової ділової співпраці.

Риби

Умови праці для вас стануть більш комфортними, зросте працездатність, завдяки чому ви більше часу зможете присвячувати професійній діяльності та досягати хороших результатів. Ви будете сповнені сил, перед вами відступлять будь-які труднощі, за умови, що ви не стаєте заручником лінощів та повного небажання діяти.

Цікаві новини для вас:

  1. Сезон побачень, романтики і блиску: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на липень.
  2. Амур готує стріли: ці три знаки Зодіаку у липні закрутять бурхливий роман
  3. Кохання, гроші і кар’єра: який тест влаштує Всесвіт кожному із знаків Зодіаку у липні.

Новини партнерів

Читайте також

Аджика без варіння з аспірином — "сирий" спосіб на зиму

Сира аджика з аспірином без варіння - варіант улюбленого соусу, який зберігає колір і користь продуктів

Як зробити шви на плитці знову білими: простий лайфхак

Експерти розповіли, як відбілити шви на плитці у ванній і кухні - є простий лайфхак, який допоможе без фарбування

Мусака з баклажанів - рецепт традиційної грецької запіканки

Грецька мусака - страва, яка дійсно варта, щоб над нею потрудитися. Пропонуємо приготувати мусаку з картоплею