Суддя шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський, якому безпідставно приписували роман з Ольгою Мартиновською, поділився рецептом приготування смачної страви з грибів.

На сторінці в Instagram Володимир пояснив, що можна приготувати з грибів-парасольок, які дуже часто зустрічаються в наших лісах.

Ярославський і грибний урожайФото: Скріншот

"Звертайте увагу на характерні деталі: рухоме кільце на ніжці, приємний запах і луската шапинка. Збирайте гриби тільки ті, які ви точно знаєте і в яких точно впевнені", – наголосив Володимир.

Читайте також: Пісочне тісто подарує вам ідеальний хруст: Клопотенко поділився кулінарною хитрістю.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Кулінар нагадав, що лише капелюшок є їстівною частиною цих грибів.

"Можна відварювати й тушкувати, маринувати і смажити. Загалом часто називають його "грибною курятиною". Частіше традиційно смажать у яйці", – пояснив він.

Ярославський детально розповів, що полюбляє готувати саме він.

Спочатку ресторатор зробив дюксель із лісових грибів, обсмаживши грибочки з цибулею, часником та зеленню. Наступний крок - зачистив капелюшок та пластинки парасольки.

Це ду-у-уже смачноФото: Скріншот

А тепер найцікавіше - треба пластинки наповнити дюкселем. Насамкінець грибочок панірується у борошні, заливається підсоленим яйцем, посипається сухариками та смажиться в олії.

Готову страву треба посипати пармезаном та дрібненько порізаною цибулею. Ще можна прикрасити за допомогою карпачо зі свіжого гриба й додати оливкової олії. Смачного.

Раніше ми писали, що Ольга Сумська поділилася рецептом дієтичного печива. Дієтичне печиво, до складу якого входять корисні компоненти, зокрема висівки, фрукти, горіхи та насіння, ідеально підходить для перекусу.

Цікаві новини для вас: