Лайм

Надя Дорофєєва розсекретила свою вагу: чоловік цілком може провезти її в ручній поклажі

Зазвичай таку вагу жінки звуть ідеальною

Українська поп-співачка Надя Дорофєєва, солістка гурту "Время и Стекло", відповіла в особистих Instagram-сторіз на одне з найпопулярніших питань її шанувальників. Нерідко їх цікавить, скільки ж важить знаменитість.

Фігуру 29-річної виконавиці часто називають межею жіночих мрій, проте у це все одно важко повірити: її вага - 50 кг. Згідно з останніми правилами перевезення пасажирів та багажу ж/д транспортом України, чоловік Володимир Дантес цілком міг би провезти Надю Дорофєєву в ручній поклажі.

У сторіз співачки з'явилося фото з ліфта. На ньому Дорофєєва позує в спортивному одязі. На питання шанувальників про вагу знаменитість вивела на екран велику цифру "50".

На жаль, лише Надя Дорофєєва знає, як на це відреагували допитливі фоловери. Однак є всі підстави припускати, що її вага викликала чергову хвилю захоплень.

  • Раніше українська поп-діва Оля Полякова, яка цього року зайняла місце за суддівським столом проекту "Х-фактор", вже зі старту спробувала затьмарити собою Настю Каменських. Схоже, ідея співачки провалилася.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях