Лайм

Полякова на шоу "Х-фактор" спробувала затьмарити собою Каменських: схоже, ідея провалилася

Поп-діву присоромили за "дитячі приколи"

Українська поп-діва Оля Полякова, яка в цого року стала суддею вокального проекту "Х-фактор" на каналі СТБ, вже зі старту вирішила затьмарити собою не менш ефектну колегу по цеху, співачку Настю Каменських.

На особистій сторінці в Instagram слідом за Каменських "перша блондинка країни" опублікувала фото за суддівським столом, після чого влаштувала голосування, закликавши своїх фоловерів проголосувати "хто красивіше". Але ідея провалилася - Полякову присоромили за "дитячі приколи" і "чарівними" назвали обох співачок.

"Ну, пропоную конкурс, хто красивіше?" - запитала під новим постом Полякова. У своєму колажі артистка поєднала свою фотографію зі снімком Насті Каменських. Обидва були зроблені на знімальному майданчику нового сезону шоу "Х-фактор".

Пост Полякової зібрав понад 60 тис. Лайків і сотні коментарів, в яких помітно лідирує Настя Каменських. При цьому багато хто з фоловерів зірки назвав конкурс безглуздим, а "блискучими" - обох співачок.

"Порівнювати нерозумно. Дві абсолютно різні і кожна по-своєму прекрасна!", "Настя, тому що вона не пропонує конкурси на "хто краще". Всі люди прекрасні по-своєму", "Олю, безглузді дитячі приколи. Ніхто не краще, обидві хороші", "Мда, Оля Полякова, 35 років... " - засудили в коментарях виконавицю.

Нагадаємо, організатори "Х-фактор" оголосили новий суддівський склад, який займе місце за столом ювілейного, 10 проекту. Стартує він на каналі СТБ вже 14 вересня. Попередню суддівську четвірку покинули співаки Олеги Винник та Дмитро Шуров (Pianoбой). Їх місця зайняли поп-діва Оля Полякова та італійський тенор Алессандро Сафіна.

Новою ведучою ювілейного сезону "Х-фактор" стане актриса і телеведуча Даша Трегубова.

  • Як писав раніше The Lime, народний артист України Віктор Павлік засвітився на на зйомках шоу "Х-фактор". Виконавець опублікував на своїй сторінці в Instagram знімок, зроблений за лаштунками проекту.
  • Раніше Віктор Павлик вперше заговорив про розлучення з третьою дружиною і роман з молодою прихильницею. 25-річну Катерину Репяхову артист вже називає своєю четвертою дружиною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях