Лайм

Регіна Тодоренко засвітила перші фото триденного весілля в Італії

Перший вечір молодята та їхні гості провели за вечерею біля моря

Українська телеведуча Регіна Тодоренко та її чоловік Влад Топалов засвітили перші кадри святкування весілля в Італії. Свої відносини пара офіційно оформила ще в жовтні минулого року, зараз же вирішила відсвяткувати цю подію в колі друзів.

Святкувати весілля одна з найбільш обговорюваних таблоїдами пар буде три дні. З Instagram-сторіз подружжя стало відомо, що перший вечір молодята та їхні гості провели за вечерею біля моря.

Напередодні важливої події Регіна Тодоренко поділилася з фоловерами хвилюваннями. Як і будь-яка наречена, телеведуча боялася проблем та неприємностей.

"Нервове напруження на максимумі перед найважливішим днем у цьому році! Аби все пройшло кльово, як в романтичній комедії", - писала в соцмережі Тодоренко.

Серед гостей Тодоренко і Топалова засвітилася й українська телеведуча Леся Нікітюк. У своїх "сторіз" знаменитість також публікує знімки та відео із сонячної Італії.

Нагадаємо, сьогодні Регіна Тодоренко та Влад Топалов виховують сина Михайла. Первістка ведуча народила в грудні 2018 року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях