Лайм

Після року мовчання співачка-трансгендер Зіанджа похвалилася новим іміджем

Знаменитість зважилася на різкі зміни в зовнішності

Українська співачка-трансгендер Зіанджа, зірка проекту "Голос країни-8" після року мовчання нагадала шанувальникам про себе кардинальною зміною іміджу.

Знаменитість оновила особистий профіль в Instagram, в якому опублікувала кілька свіжих фотографій. Судячи з усього, співачка зважилася на різкі зміни в зовнішності і змінила пишні локони на модну зачіску - каре.

"Я сумувала за вам", - написала під одним з фото Зіанджа.

У коментарях фоловерів зірки відповіли взаємністю, а також поцікавилися, де весь цей час пропадала Зіанджа і коли вона планує випустити свій альбом. Що правда, розпитування фанів співачка поки залишила без уваги.

Нагадаємо, публічно Зіанджа заявила про себе минулого року на проекті "Голосі країни-8". Поява артистки на сцені спровокувало справжній ажіотаж, адже раніше її знали як співака Бориса Апреля. Пізніше учасниця вокального шоу зізналася, що зважилася на зміну статі, так як відчувала дискомфорт в тілі чоловіка.

  • У ніч на 8 липня в ефірі каналу "1+1" відбувся суперфінал вокального проекту "Голос. Діти-5", переможцем якого став учасник з Грузії Олександр Зазарашвілі (команда гурту "Время и Стекло"). Кращого вокаліста сезону глядачі традиційно обирали в прямому ефірі шляхом смс-голосування та дзвінків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях