Лайм

Шанс вижити був мінімальним: зірка Голлівуду розповіла про перенесений інсульт

Страшна недуга наздогнала її в 2001 році

Голлівудська актриса Шерон Стоун, зірка культового фільму "Основний інстинкт" знову заговорила про перенесений інсульт. Страшна недуга наздогнала її в 2001 році.

У недавньому інтерв'ю Variety 61-річна знаменитість згадала той важкий для неї час і поділилася подробицями того, що сталося. За словами актриси, її госпіталізували лише через три дні після інсульту, коли вона вже не могла терпіти головний біль.

Через хворобу Шерон відмовилася від кар'єри на два роки, а реабілітація зайняла цілих сім років. "Мені довелося закласти будинок. Я втратила все, що мала, втратила своє місце в бізнесі", - розповіла Стоун.

Актриса закликала всіх жінок вкрай уважно ставитися до свого здоров'я і вчасно звертатися за допомогою до фахівців.

"Якщо у вас не проходить головний біль, то вам потрібен лікар. Я потрапила в лікарню тільки на третій або четвертий день після інсульту. Більшість людей в такій ситуації вмирає. Мій шанс вижити після операції був мінімальним. А протягом місяця після неї ніхто точно не знав, чи виберуся я ", - зазначила зірка кіно.

  • Вперше про перенесеному інсульті Шерон Стоун розповіла в минулому році. Тоді вона розповідала, що хвороба вплинула на її слух, мову і ходу. Актрисі довелося всьому вчитися заново.
  • У травні 2018 року Шерон Стоун скасувала весілля зі своїм 41-річним бойфрендом, швейцарським бізнесменом Анджело Боффа. Актриса двічі була заміжня, усиновила трьох дітей, яких виховує самотужки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях