Лайм

Відомий український співак заговорив про завершення кар'єри: що сталося

Макс Барських йде зі сцени?

Популярний український співак Макс Барських йде зі сцени і відправляється в прощальний тур. Такими заголовками зарясніли ЗМІ після виходу сюжету на російському телеканалі МУЗ-ТВ.

У ролику сказано, що співак оголосив про завершення музичної кар'єри, а причиною нібито стала нестача часу на особисте життя. А сам співак говорить в інтерв'ю, що тур можливо буде останнім. Тобто артист не стверджував, що йде зі сцени, а тільки натякнув (відео дивіться нижче).

"Мені хочеться приділити трошки часу собі, своєму особистому життю, тому що воно кульгає. Я присвячую себе на 100% людям і повертаюся одиноким додому, засинаю один", - говорить на відео Макс.

"Вперше поїдемо в Австралію, Копенгаген, Чехію ... Намагаюся до нього (туру, - Ред.) готуватися морально, так як це важко. Є ймовірність того, що цей тур буде останнім", - сказав Барських.

  • Раніше в Москві відбулася церемонія вручення престижної російської музичної "Премії МУЗ-ТВ 2019". На заході з'явилися і українські артисти - Ані Лорак, Світлана Лобода, Макс Барських, Анна Седокова, Alekseev і MARUV.
  • Макс Барських опинився під шквалом критики своїх фоловерів в Instagram. Він опублікував відео конфузу, який з ним трапився під час вечірки в Каннах (Франція). Подальша поведінка артиста на записи викликало обурення.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях