Лайм

Від суконь до спецодягу ЧАЕС: українські зірки відзначилися нарядами на відкритті фестивалю Жара-2019

Настя Каменських, "Время и Стекло" Mozgi та інші

Увечері 25 липня в Баку стартував міжнародний музичний фестиваль "Жара-2019". На відкритті заходу засвітилися як російські, так і українські зірки.

Традиційно перед початком концертної програми артисти пройшлися по червоній доріжці. У цей вечір українці продемонстрували незвичайні наряди. Фото з заходу з'явилися в Instagram фестивалю, а також на сторінках зірок.

Так, учасники групи Mozgi з'явилися на килимовій доріжці до білих костюмах, що нагадують спецодяг ЧАЕС, а Настя Каменських - оригінальній сукні: з одного боку паєтки були кольору фуксії, з іншого - салатові. Свій образ співачка назвала "солодкою піна-коладою".

"Сьогодні на міжнародному фестивалі "Жара" в Баку по-справжньому гаряче і дуууже жарко. Неймовірна атмосфера, шалено теплий прийом артистів з усіх куточків світу і тільки найпозитивніші емоції! Як вам мій образ? Сьогодні я солодка піна колада", - написала Настя в особистому мікроблозі.

Не менш незвичайною була сукня у Ані Лорак. Пишне біле вбрання нагадувало весільне. Сукня зроблена з напівпрозорої тканини і прикрашена білим мереживом.

Для виступу на сцені українські артисти вибрали інші наряди - більш пікантні.

Нагадаємо, що "Жара" - щорічний міжнародний літній музичний фестиваль, який проходить в Баку (Азербайджан). Організаторами заходу є російський співак Емін Агаларов (Emin) і Григорій Лепс, якого називають улюбленим співаком Путіна, а також творець "Русского радио" Сергій Кожевников.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях