RU  UA

Зірки

Присвячую цю пісню тобі: Каменських на "Чорноморських іграх" заспівала для Потапа

Настя чуттєво виконала трек "Обіцяю"

Популярна українська виконавиця Настя Каменських виступила на відомому дитячому фестивалі "Чорноморські ігри", на якому в 2004 році стала володаркою гран-прі.

Співачка стала гостею останнього дня фестивалю, де виконала свої знамениті хіти. Одну з пісень артистка присвятила своєму чоловікові Потапу, пише "КП" в Україні". За словами Насті, композиція "Обіцяю" є для неї особливою, так як в ній співається про почуття коханому.

"Олексій, я присвячую цю пісню тобі. Я знаю, що ти зараз дивишся фестиваль", - звернулася Каменських до чоловіка.

Співачка також звернулася до юних вокалістів. "Я хочу побажати учасникам схопити удачу за міцні горішки і тримати її дуже міцно. Потрібно йти вперед і не зупинятися ні за яких обставин", - сказала Настя зі сцени.

Нагадаємо, що Настя Каменських перемогла на "Чорноморських іграх" будучи 17-річною дівчиною. Свого часу цей шлях також пройшли Надя Дорофєєва, Тіна Кароль, MamaRika, Іван Дорн, Міка Ньютон, Юлія Войс та інші нині популярні виконавці.

  • Українські артисти Настя Каменських і Потап (Олексій Потапенко) офіційно зареєстрували свої стосунки задовго до весілля, яка відгриміла під Києвом 23 травня. У розпорядженні the Lime виявився документ, згідно з яким закохані одружилися майже рік тому.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.