Лайм

Білик похвалилася розкішним подарунком друга: тепер з ним хочуть дружити всі підписники зірки

Співачка зізналася, що вона "досі в шоці"

Українська співачка Ірина Білик отримала в подарунок електромобіль Tesla. Розкішний презент підніс артистці якийсь Валерій в честь їх 30-річної дружби.

Фото дорогого подарунка виконавиця опублікувала у своєму Instagram. У кадрі Білик і її друг відображені біля електрокара з великим бантом. "Я більше люблю дарувати подарунки, ніж отримувати, але в цьому році особлива дата: рівно 30 років як я співаю для вас, мої улюблені! А ще в цьому ж році виповнюється 30 років нашої теплої дружби з Валерієм. Це дуже великий термін. Для деяких - ціле життя ", - написала співачка.

Шанувальники залишають привітання в коментарях під знімком, а також пишуть що "їм би такого Валеру". А сама Білик зізналася, що вона "досі в шоці".

Відзначимо, що електромобіль Tesla Model 3 в Україні коштує від 35 тисяч доларів.

  • Раніше Ірина Білик отримала раптову пропозицію руки і серця від свого колишнього чоловіка, шоумена Дмитра Коляденка. На цей крок танцюрист зважився в ході ювілейної церемонії Miss Blonde Ukraine, де екс-подружжя обидва були ведучими.
  • Пізніше Коляденко пояснив свій романтичний вчинок. Як виявилося, шоумен вже в шостий раз просить Білик вийти за нього заміж.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях