RU  UA

Зірки

"Танці з зірками-2019": названа остання трійка учасників

Старт нового сезону - 25 серпня

У мережі підійшов до завершення #танціззіркаміchallenge, в рамках якого стали відомі імена всіх учасників нового сезону шоу "Танці з зірками", який стартує на каналі "1+1" вже 25 серпня.

За задумом, на цей раз зіркових учасників вибирав головний символ нового сезону - дискобол. У проекті візьмуть участь ті знаменитості, до яких прикотилась велика блискуча куля із запрошенням.

Так, першими учасниками стали відомий телеведучий Володимир Остапчук, актриса "Дизель шоу" Вікторія Булітко і актор Михайло Кукуюк, відомий за комедією "Свінгери".

Наступною дискобол отримала ведуча програми "Все буде добре" на каналі СТБ Надія Матвєєва, яка в свою чергу передала естафету акторам Олексію Яровенко та Ксенії Мішиной, відомим глядачеві за серіалами "Хороший хлопець", "У неділю рано зілля копала" та "Кріпосна".

    П'ятою учасницею третього сезону танцювального шоу стала ведуча "Сніданку з 1 1" Людмила Барбір. У прямому ефірі до телеведучої прикатился дискобол із запрошенням і вона відповіла згодою. "Я візьму участь у проекті "Танці з зірками". Я згодна", - сказала Людмила.

Пізніше на сторінці проекту в Instagram з'явилося відео, з якого стало відомо, що танцювальну естафету також взяли популярні актори Олексій Яровенко та Ксенія Мішина.

31 липня виклик прийняли телеведучий Даніель Салем і українська співачка MARUV, відома своїм скандальним іміджем.

"Темпераментний ведучий проекту "Одруження наосліп" Даніель Салем приймає #танціззіркаміchallenge і вже готується до свого танцювального дебюту в шоу", - сказано на сторінці конкурсу в Instagram.

"Я приймаю "Танці з зірками-challenge". Хто буде наступним, ми скоро дізнаємося. Побачимося на паркеті", - в традиційній зухвалій манері повідомила MARUV.

6 серпня стали відомі імена ще двох учасників. Ними стали репер Серьога, який відомий також як Seryoga a.k.a Поліграф Шарикоff і призер олімпійських ігор з художньої гімнастики Анна Різатдінова.

Увечері 8 серпня була названа остання трійка учасників. Так, естафету прийняли українська співачка Тетяна Решетняк, відома під псевдонімом TAYANNA, фронтмен гурту DZIDZIO Михайло Хома (Дзідзьо) і акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець. Таким чином сформований повний склад третього сезону шоу.

    Всі учасники нового сезону шоу "Танці з зірками":

    Володимир Остапчук (34 роки)

    Володимир Остапчук - українськи актор і телеведучий. Він відомий за проектами "Інспектор. Міста" і "Король десертів" (телеканал "1+1") та шоу "Ікона стилю" і "Богиня шопінгу" на каналі ТЕТ. У 2017 році Остапчук був одним з ведучіх пісенного конкурсу "Євробачення".

    Вікторія Булітко (свій вік акторка ретельно приховує, тому зробимо вигляд, що нам він не відомий)

    Вікторія Булітко - українська актриса телебачення, кіно і театру. З 2015 року - резидент гумористичного Dizel Studio. Актриса відома за такими фільмами і серіалами, як "Втеча з "Нового життя", "Повернення Мухтара-2", "Красуні", "Світ Соні", "Жіночий лікар" і багатьом іншим.

    Михайло Кукуюк (45 років)

    Михайло Кукуюк - український актор театру і кіно, а також лідер музичного гурту "КукаТаБанда". Актор запам'ятався укарїнському глядачеві по еротичній комедії "Свінгери".

    Надія Матвєєва (50 років)

    Надія Матвєєва - ведуча програм "Все буде добре" і "Все буде смачно!" на каналі СТБ, яку люблять мільйони українців.

    Людмила Барбір (36 років)

    Людмила Барбір - українська актриса і телеведуча. Працювала на каналі ТЕТ, де вела шоу "Теорія зради". З 2013-го року в парі з Русланом Сенічкіним, торішнім учасником "Танців з зірками", веде ранкове шоу "Сніданок з 1+1".

Ксенія Мішина (30 років)

Ксенія Мішина - відома акторка театру і кіно. За свою акторську кар'єру Ксенія зіграла в більш десяти фільмах і серіалах. Актриса запам'яталася глядачеві за серіалами "Кріпосна" і "У неділю рано зілля копала".

    Олексій Яровенко (31 рік)

Олексій Яровенко почав зніматися в кіно з 2012 року. Популярність до нього прийшла через рік, після виходу картини "Сила любові". Він також відомий за серіалами "Кріпосна" і "Хороший хлопець".

Даниель Салем (35 років)

Даніель Салем відомий глядачеві за проектом "Кохання на виживання" (Новий канал). А з недавнього часу він став новим експертом шостого сезону шоу "Одруження наосліп", яке виходить на каналі "1+1".

MARUV (Анна Корсун) - 27 років

MARUV - популярна українська співачка, композитор, поет і продюсер. Завдяки композиції Drunk Groove, виконавиця завоювала величезну популярність, а кліп на цю пісню набрав вже більше 100 мільйонів переглядів. Цього року MARUV відмовилася представляти Україну на Євробаченні в Ізраїлі - артистка поскаржилася на "кабальні" умови контракту.

Серьога (справжнє ім'я - Сергій Пархоменко), 42 роки

Серьога - український хіп-хоп-виконавець, який прославився після виходу хіта "Чорний бумер". Українці його иакож пам'ятають по шоу "Х-фактор", де Серьога виступав в ролі судді.

Анна Різатдінова (26 років)

Анна Різатдінова - знаменита українська гімнастка, володарка бронзової медалі на Олімпіаді Ріо-де-Жанейро (2016). Анна - молода мама, в 2017-м спортсменка народила первістка.

Олена Кравець (42 роки)

Олена Кравець - українська гумористка і акторка, учасниця студії "Квартал-95". У 2010 році Олена була визнана однією з найкрасивіших жінок-знаменитостей України.

TAYANNA (Тетяна Решетняк), 34 роки

TAYANNA - відома українська співачка, екс-солістка гурту "Гарячий шоколад". Артистка двічі брала участь у вокальному конкурсі "Голос країни" і тільки з другого разу їй вдалося потрапити до фіналу і навіть посісти 2-е місце. У 2017 році році Тетяна перемогла в номінації "Прорив року" на найпрестижнішій українській премії M1 Music Awards 2017.

Дзідзьо (Михайло Хома), 35 років

Михайло Хома, відомий під псевдонімом Дзідзьо - український співак, актор і фронтмен гурту DZIDZIO. Восени 2018 року Хома знявся в українській комедії "Свінгери 2", де він зіграв секс-гуру.

  • Раніше стало відомо, третім членом журі нового проекту "Танці з зірками" на каналі "1+1" стане британський хореограф Франсиско Гомес, який ставив номери для Мадонни, Дженніфер Лопес, Тейлор Свіфт і інших всесвітньо відомих зірок.
  • Нагадаємо, переможцями 6 сезону шоу "Танці з зірками" , який пройшов в серпні-вересні 2018 року, стали комік Ігор Ласточкин і його партнерка Ілона Гвоздьова.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях