Лайм

Не можу жартувати образливо про президента - новий актор "95 Кварталу" і пародист Зеленського

У мережі з'явилися перші відео з пародіями на Зеленського

Президент України Володимир Зеленський дуже зручний для пародіювання, але придумувати жарти з використанням його образу не так вже й просто.

Про це в інтерв'ю виданню "Йод" розповів новий актор студії "Квартал 95", Юрій Великий однією з ролей якого стануть пародії на екс-лідера гумористів Володимира Зеленського. Як зазначив Великий, жартувати потрібно. Але не образливо.

"Він дуже зручний для пародіювання, враховуючи, що десь починаючи з 2009 року, коли ми почали співпрацювати з "Кварталом", я, як відчував, став помічати якісь фрази, вирази, які він дуже часто використовує. Як знав, що колись доведеться пародіювати! - згадав у розмові гуморист, екс-учасник комедійного дуету "Брати Шумахери". - Я помічав його жестикуляцію, міміку. Тому мені здається, що пройшовши такий довгий шлях становлення цієї пародії, зараз мені було набагато легше її відтворити".

А ось створювати ті самі жарти про Зеленського виявилося не так вже й просто. Як мінімум, підкреслив актор, мова йде про президента країни, в якій він живе:

"По-перше, я не можу жартувати образливо, як мінімум тому, що це президент країни, в якій я живу. По-друге, я знаю цю людину особисто, і в певній мірі моє становлення проходило з його участю. Власне кажучи, він був моїм творчим наставником. Тому що багатьом речам ми навчилися, працюючи в "Кварталі 95", отримали там досить великий творчий розвиток".

При цьому Великий переконаний, що жартувати потрібно. Але використовувати при цьому певний "саморедактор".

"Жартувати все одно потрібно! Тому виникають важкі моменти, коли ти намагаєшся зрозуміти: цей жарт - дійсно жарт, він смішний? Чи це більше образливо? Вмикаєш зазвичай свій внутрішній саморедактор. А якщо не можеш зрозуміти - смішно це чи ні, то звертаєшся до колег, друзів, співавторів. І вони вже підказують, як краще", - додав він.

На особистій сторінці Юрія Великого в Instagram вже з'явилися перші ролики, на яких актор пародіює чинного президента України. Є в мережі й відео, на яких Великий вже присутній на репетиціях нової програми "Кварталу".

Тримати інтригу "кварталівці" мають намір до останнього, тому подробиці нової програми поки залишаються в секреті. У бесіді з журналістами Юрій Великий згадав лише те, що пародії на Зеленського будуть не єдиним його завданням на сцені.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях