Лайм

У Британії продали будинок, в якому помер Джордж Майкл: шанувальники співака боролися до останнього

Фани хотіли зробити музей

Рідні британського співака Джорджа Майкла, який раптово помер у 2016 році, продали будинок, в якому помер артист. Маєток розташований в престижному районі Лондона, Оксфордширі.

Як пише The Mirror, шанувальники співака дуже засмутилися, дізнавшись про продаж будинку. Вони впродовж трьох років боролися за маєток, так як вважають, що там живе душа Майкла. Фани хотіли зробити там музей і навіть створили петицію, яку підписали понад дві тисячі осіб, але близькі Джорджа розпорядилися інакше.

"Це було місце, яке він любив. Тому ми люб'язно просимо, щоб нові власники поважали своє приватне життя і могли користуватися власністю, як він", - пояснив адвокат. Відомо, що будинок був проданий за 4,1 мільйони доларів.

Нагадаємо, Джордж Майкл був знайдений мертвим у своїй спальні партнером Фаді Фавазом на Різдво в 2016 році. Йому було 53 роки.

  • Стан британського музиканта Кіта Флінта, соліста групи The Prodigy, яка оцінювалася на момент його смерті в 11,6 млн фунтів стерлінгів ($ 14 млн), різко скоротилося. Флінт залишив неоплачені борги і податки на суму 7,3 млн фунтів стерлінгів.
  • Уважні користувачі соцмереж помітили на руці канадського репера Drake нове тату. На ньому виконавець нібито веде за собою учасників групи The Beatles. Фанати "четвірки" буквально лютістю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях