Лайм

Повторює за Кайлі Дженнер? Лобода влаштувала дикі танці на столі в ресторані Франції

Вечеря плавно перетікла в дискотеку

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка любить епатувати публіку своїми витівками, знову опинилася в центрі підвищеної уваги. На цей раз артистка влаштувала танці прямо на столі.

Як повідомляє Super.ru, після концерту в Монако виконавиця разом зі своєю командою вирушила в ресторан, розташований неподалік від Канн (Франція). Почувши свій хіт "Суперзірка" Лобода залізла на стіл і почала танцювати. У кадрі також можна побачити продюсера співачки Нателлу Крапівіну і друга Світлани, модельєра Бічоллу.

Користувачі мережі негативно сприйняли ролик, назвавши поведінку Лободи "аморальною". А деякі відзначили, що співачка повторює за американською моделлю Кайлі Дженнер, яка нібито в той момент відпочивала за сусіднім столиком.

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від (@ Super.ru)

"Цілковита відсутність культури і виховання", "Повторює за Кайлі Дженнер? Днями в цьому ж ресторані тусовка була на столі", "Ідіотизм! Аморально!", "Там адже Кайлі була?", "Хто дивився Кайлі Дженнер сторіз? Вона була в такому ж ресторані ","Там ще була Кайлі Дженнер", "Якщо що там ще Кайлі була в тут момент і Лобода потрапила до неї в сторіз", - пишуть в коментарях під відео.

  • Раніше Світлана Лобода виклала в Instagram провокаційний знімок з туалету. Співачка сидить на унітазі, а на підлозі лежить плакат німецького метал-гурту Rammstein.
  • Світлана Лобода налякала своїх шанувальників, показавши фото травми. Виконавиця опублікувала знімок своїх ніг з великими синцями. Найбільше дісталося лівій нозі - в районі коліна вона навіть почорніла.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях