Лайм

Таємні пологи в США і виховання без статі: головні міфи ЗМІ про сина принца Гаррі та Меган Маркл

Статус найбільш обговорюваної таблоїдами пари батьки отримали ще до народження сина

Принц Гаррі та Меган Маркл - одна з найбільш обговорюваних таблоїдами пар. І цей статус вони отримали ще задовго до народження первістка, сина Арчі в травні цього року. Поповнення в королівській родині, як того і слід було очікувати, стало значущою подією в світі ЗМІ, а також і приводом для появи маси різних чуток і доводів.

За останні кілька місяців, включаючи період вагітності Меган Маркл, світові таблоїди випустили безліч хибних історій про те, як герцоги виховують чи планують виховувати свою дитину. Як пише Gossip Cop, родині приписували таємні пологи в США, виховання дитини без статі та навіть подружні зради.

Принц Гаррі та Меган Маркл мають намір залишити королівську родину

Серія неправдивих історій облетіла ЗМІ ще до народження первістка герцогів. У числі найбільш гучних опинився слух, що пара покине королівську родину заради виховання сина далеко від слави та загальної уваги. Традиційно джерелом брехні виступав "співрозмовник, наближений до кола родини", який побажав залишити своє ім'я в таємниці. З чого б це, чи не так?

Так таблоїди охоче поширювали інформацію, що принц Гаррі та Меган Маркл готуються до історичної події - оголошення про вихід з королівської родини. Пара нібито збиралася оселитися окремо, подалі від допитливих журналістів і камер папараці. Цікаво, що розмови про це точилися ще місяць після народження дитини. Проте, чоловік і дружина не зробила ніяких заяв і так само проживає поблизу з іншими членами королівської родини.

Незадовго до пологів Меган Маркл таємно виїхала до США

Навіть через пару місяців після народження первістка принца Гаррі та Меган Маркл таблоїди не втрачали наснаги, в мережі з'являлися нові й нові історії, заголовки яких були один гучніше за інший. Так, в ЗМІ з'явилася інформація, що герцогиня Сассекська народили дитину в США, звідки сама родом. В черговий раз таблоїди послалися на "особисте джерело", яке стверджувало, що найбільш обговорювана пара Британії після пологів в Америці оселилася в будинку на березі океану. Однак, як стало відомо пізніше, малюк Арчі народила в одній з лікарень Лондона.

Гендерна незалежність первістка принца Гаррі та Меган Маркл

Одна з найбільш дивних історій навколо королівської родини - гендерна незалежність сина Арчі. ЗМІ стверджували, що принц Гаррі та Меган Маркл готові виховувати дитину без гендерних стереотипів. Тобто з віком він зможе сам обрати - хлопчик він чи дівчинка.

Новина, яку і на цей раз поширило "джерело", категорично спростували в Букінгемському палаці.

Арчі - син Меган Маркл, але не принца Гаррі

І, о, так, принц Гаррі, всупереч різним розмовам в ЗМІ, таки є батьком своєї дитини. Примітно, що жодне видання, яке стверджувало зворотне, також не послалося на жодне реально існуюче джерело. При цьому герцогині Сассекській приписали роман на стороні, а принцу Гаррі - різні вади, через які дружина пішла до іншого.

  • Раніше в Лондоні відбувся урочистий парад, присвячений офіційному святкуванню 93-го дня народження королеви Єлизавети II. Принц Вільям і його дружина герцогиня Кейт Міддлтон зробили свій перший офіційний вихід на публіку повної родиною - з молодшим сином, принцом Луі. Схоже, малюкові-непосиді було відверто нудно на помпезному заході.
  • Читайте також на The Lime, як радіоведучий британської служби новин BBC Денні Бейкер опинився під шквалом критики після того, як на особистій сторінці в Twitter пожартував про новонародженого сина принца Гаррі та герцогині Сассекському Меган Маркл.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях