Лайм

Переможець "Х-фактора" одружився на відомій російській акторці: фото та відео з весілля

Учасник ZBSband розпрощався з холостяцьким життям

Учасник гурту ZBSband, який переміг у дев'ятому сезоні вокального проекту "Х-фактор" на каналі СТБ, Владислав Онищенко одружився. Обраницею співака стала російська акторка, знайома багатьом по серіалу "Універ", Анастасія Іванова.

Про це сказано на сайті телеканалу. Про майбутнє весілля закохані повідомили на початку червня, а вже в цьому місяці зіграли пишне весілля. Наречена вибрала для торжества дві сукні, наречений також встиг змінити два костюма.

Друзі та шанувальники вітають новоспечене подружжя з такою важливою подією, бажаючи молодим щасливих спільних років життя.

Анастасія Іванова - російська акторка театру і кіно. Популярність дівчині принесла роль в популярному в РФ серіалі "Універ. Нова общага", де вона зіграла красуню Юлю Семакіну. Іванова також зіграла епізодичні ролі в телесеріалах "Слід", "П'ята стража" і "Справа лікарів".

Владислав Онищенко теж актор. Йому відмінно вдається поєднувати музичну кар'єру і роботу в київському театрі "Золоті ворота".

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від zbsband_fan_world (@zbsband_fan_world)

  • Зірка "Форсажу" і "Джуманджі" Дуейн "Скеля" Джонсон і його 34-річна подруга Лорен Хашіан зв'язали себе узами шлюбу на секретній церемонії на Гаваях.
  • Найпопулярніший відеоблогер в світі одружився. Швед Фелікс Чельберг, відомий під псевдонімом Pewdiepie (Пьюдіпай), після 8 років стосунків вступив у шлюб зі своєю дівчиною Марція Бізоньін.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях