Лайм

Павло Зібров одружився втретє: фото і відео пишного весілля

Весільна церемонія пройшла в ресторані Конча-Заспи

62-річний український співак Павло Зібров знову повів свою дружину Марину під вінець. Так подружжя вирішило відсвяткувати срібне весілля - 25 років шлюбу.

Весільна церемонія пройшла в ресторані Конча-Заспи в день народження дружини артиста - 25 серпня Марині виповнилося 60 років. Кадрами з торжества Зібров поділився на своїй сторінці в Instagram. Наречений і наречена з'явилися на святі в традиційному вбранні, а клятвами вірності обмінялися біля весільної арки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Павло Зібров (@pavlo_zibrov)

"Цей день ми провели ніби в казці! Все було як в перший раз! Перший танець, перший поцілунок, вперше ми обмінялися обручками і почули заповітне "Так"!", - написав співак.

Зібров також розкрив шанувальникам секрет їх довгого союзу. "По-перше - треба любити. Справжня любов не минає з часом, а стає тільки міцніше і усвідомленою! А кращий спосіб продовжити любов - це насолоджуватися кожною спільно проведеної хвилиною. І ні про що не шкодувати", - зазначив артист.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Павло Зібров (@pavlo_zibrov)

Ведучою весільної церемонії подружжя обрало свою 22-річну доньку Діану. Молодята співали, танцювали і дотримувалися всіх весільних традицій - зокрема, кидали букет.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Павло Зібров (@pavlo_zibrov)

Нагадаємо, перша дружина Павла Зіброва Тетяна пішла від нього до свого студента, коли майбутньому артистові було 27 років. А вже 25 серпня 1994 Павло Зібров одружився з Мариною. Сьогодні пара виховує доньку Діану і сина Марини від першого шлюбу Олександра.

  • Учасник гурту ZBSband, яка перемогла в дев'ятому сезоні вокального проекту "Х-фактор" на каналі СТБ, Владислав Онищенко одружився. Обраницею співака стала російська акторка, знайома багатьом по серіалу "Універ", Анастасія Іванова.
  • Зірка "Форсажу" і "Джуманджі" Дуейн "Скеля" Джонсон і його 34-річна подруга Лорен Хашіан зв'язали себе узами шлюбу на секретної церемонії на Гаваях.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях