Лайм

Відомий композитор розбився в авіакатастрофі: разом з ним загинули його дружина і маленька дочка

Літаком керував сам музикант

Британський композитор Джонатан Голдштейн загинув в авіакатастрофі. Легкомоторний літак Pipe, яким керував сам музикант, зазнав аварії в Швейцарських Альпах.

Як пише The Sun, на борту судна також перебувала дружина композитора, саксофонистка Ханна і їхня маленька дочка. Вони також не вижили. Що стало причиною авіакатастрофи поки невідомо.

Як показало розслідування, спершу родина вилетіла з Лондона і зупинилася у французькому місті Труа, після чого подружжя вирушило до Швейцарії. Звідти вони планували полетіти в Італію, але їхні плани перервав трагічний випадок. Через деякий час після зльоту, літак загорівся в перевалі Симплон, розташованому на території Швейцарії.

Джонатану Голдштейну було 50 років. Він був засновником музичного гурту Goldstein, а також виступав композитором. Він писав музику до багатьох фільмів, зокрема до картини Мартіна Скорсезе "Мис страху".

Його 36-річна дружина Ханна Гольдштейн грала в складі оркестру BBC і Лондонського симфонічного оркестру, а також успішно виступала соло.

Закохані одружилася три роки тому. Подружжя виховувало маленьку дочку і працювало на спільним альбомом.

  • Актор і художній керівник "Дизель шоу" Єгор Крутоголов, який постраждав в ДТП, що забрала життя Марини Поплавську, розповів про перші успіхи реабілітації.
  • Раніше в авіакатастрофі загинув бразильський співак і композитор Габріель Дініз. На момент смерті музикантові було всього 28 років.

Найважливіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях