Лайм

І знову третє вересня: автор знаменитого хіта зізнався, звідки взялася ця дата

Автор пісні "Третє вересня" відзначив цю дату фотоколажем з Шуфутинським

Щороку, 3 вересня, соціальні мережі вибухають бурею жартів, пов'язаних з піснею Михайла Шуфутинського "Третє вересня" . Композиція була написана ще в 1994 році, але тільки зараз автор вирішив розкрити зміст хіта, який став інтернет-мемом.

Мало хто знає, що пісню "Третє вересня" для Михайла Шуфутинського написав російський співак і композитор Ігор Ніколаєв. Він розповів в своєму Instagram, як створювалася композиція і що означає ця дата.

"Мені, як автору тексту пісні" Третє вересня", звичайно, лестить достаток постів, мемів, хайпів і всіляких варіацій на тему. Але, мушу зізнатися, за цією датою нічого не стоїть, просто рядок ідеально ліг на мелодію мого друга Ігоря Крутого, а потім вона обросла сюжетом, драмою і з'явилося навіть друге вересня, де "було все у нас всерйоз", - зізнався Ніколаїв.

Пісня "Третье сентября" була випущена в 1994 році, в ній йдеться про розставання чоловіка зі своєю коханою і про збережені спогади про неї. Автор музики - Ігор Крутой, автор тексту - Ігор Ніколаєв.

  • Популярний в світі стрімінговій сервіс Spotify визначив 20 кращих пісень цього літа. Лідируючу позицію зайняла композиція Каміли Кабельо і Шона Мендеса "Сеньорита", ставши таким чином найпопулярнішою піснею літа 2019 .
  • В мережі представлений список зі ста кращих пісень в історії людства. Найкращою визнана композиція Yesterday, яку виконала легендарна британська група The Beatles.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях