Лайм

Стало відомо про наслідки важкої ДТП за участю комедійного актора Кевіна Харта

Лікарі озвучили свій прогноз щодо стану актора після операції

Зірка картини "Форсаж: Хоббс і Шоу" Кевін Харт переніс складну операцію на хребті, який пошкодив в ході ДТП в Малібу. Незважаючи на те, що операція пройшла успішно, актор досі обмежений у рухах.

Як пише TMZ, в результаті аварії хребет Харта виявився травмованим в трьох місцях - два пошкодження припали на його грудну область і одне - на поперекову. Через це на момент прибуття медиків актор не міг рухатися взагалі.

Лікарі не приховували, що важка травма хребта в поперековій області може викликати не тільки труднощі в рухах, але навіть частковий параліч. Однак після успішної операції вони констатували, що актор все ж одужає. Скільки часу займе період реабілітації, поки не відомо.

З'явилися в розпорядженні видання і записи дзвінків у 911 незабаром після аварії. У службу порятунку звернулися люди, які стали її свідками і зупинилися на узбіччі, щоб допомогти. "Я не знаю, що сталося ... Він не може рухатися", - зазначила в розмові невідома жінка, яка також уточнила, що Харт живий та дихає.

"Дах зім'ятий, машина теж доволі покручена, двері втиснуло всередину", - розповів той же голос про ретро-автомобіл Plymouth Barracuda 1970 року, в якому знаходився Харт.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях