Лайм

Трагічно загинув знаменитий композитор: його хіти співали Леді Гага, Майкл Джексон і Бейонсе

Йому був 41 рік

Американський композитор і автор пісень Лашон Деніелс загинув в автомобільній аварії в Південній Кароліні (США). На момент смерті музикантові був 41 рік.

Про це повідомляє CNN з посиланням на його представника. За його словами, трагічний інцидент стався 3 вересня, Лашон помер в результаті отриманих травм.

Новина про смерть музиканта з'явилася і в Instagram вдови Ейпріл Деніелс.

"З глибоким сумом ми оголошуємо про смерть нашого улюбленого чоловіка, батька, члена сім'ї та друга Лашон Деніелса. Він був людиною виняткової віри і опорою в нашій родині. Ми хотіли б висловити нашу щиру вдячність за постійний вилив любові і співчуття. Ми просимо вас поважати недоторканність приватного життя всієї нашої родини в цей важкий час", - сказано в її пості.

Лашон Деніелс прославився завдяки співпраці з такими світовими зірками, як Вітні Х'юстон, Майкл і Джанет Джексон, Леді Гага, Ріанна, Бейонсе, Дженніфер Лопес, 50 cent, Spice Girls і багатьма іншими.

Він також писав музику для фільмів, серіалів і жанрових телешоу - "Хор", "Хлопчикам це подобається", "Доктор Дуліттл 2", "Дівчина без комплексів". У 2001 році Деніелс удостоївся премії "Греммі" за пісню Say My Name, яку він написав для Destiny's Child.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях