Лайм

Гурт "Друга Ріка" присвятив кліп онкохворим людям: головна роль дісталася Яніні Соколовій

Кліп опублікований з хештегом #ВартоЖити

Український гурт "Друга Ріка" презентував кліп на пісню "Сьомий день" - трек з сьомого студійного альбому колективу "Піраміда".

Прем'єра відео відбулася у вівторок, 10 вересня, на YouTube-каналі гурту. Свій новий відеоряд музиканти присвятили українцям, які зіткнулися зі страшною хворобою - раком.

У кліпі знялася українська телеведуча Яніна Соколова, якій вдалося подолати онкологію. А сам трек став гімном великого мультимедійного проекту журналістки "Я, Ніна", мета якого - розповісти суспільству про те, що рак - не вирок.

"Якщо вірити статистиці, щорічно приблизно 140 тисячам українців діагностують рак. Тому не дивно, що так чи інакше ця хвороба зачіпає майже кожну четверту сім'ю в Україні. На жаль, я знаю, як складно буває людині прийняти діагноз, а тим більше знайти в собі сили для подальшої боротьби. Однак у мене є й інші приклади - це моя подруга Яніна Соколова, яка навіть в найтемніші часи не втрачала надії і любові до життя. Я буду щасливий, якщо наш новий кліп допоможе комусь пережити страшну мить і подарує надію на щастя, що б не сталося", - прокоментував лідер гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин.

У кліпі "Сьомий день" Яніна Соколова грає кохану Валерія Харчишина.

  • Соліст проекту Pianoбой Дмитро Шуров презентував кліп на свою нову пісню "Перша леді", записану спільно з хіп-хоп-співачкою, фіналісткою шоу "Х-фактор-6" Аліною Паш (Alina Pash).
  • Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona представила в мережі новий остросоциальний кліп до пісні "Булінг", в якому виступила проти цькування дітей однолітками.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях