Лайм

Pianoбой і Alina Pash випустили кліп на пісню про жіночу суперсилу: в ньому знялися відомі українки

Дмитро Шуров записав дует з фіналісткою "Х-фактора"

Соліст проекту Pianoбой Дмитро Шуров презентував кліп на свою нову пісню "Перша леді", записану спільно з хіп-хоп-співачкою, фіналісткою шоу "Х-фактор-6" Аліною Паш (Alina Pash).

Прем'єра відео відбулася 10 вересня на YouTube-каналі музиканта. У відеокліпі знялися українські знаменитості - акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець, дизайнер Лілія Літковська, співзасновниця G.Bar Сабіна Мусіна, телеведучі Кароліна Ашіон та Василіса Фролова та інші відомі особистості.

"Перша леді" - моя ода жіночому різнобарв‘ю та силі духа жінок, що міняють наш світ на краще. Хочеш бути боксеркою? Будь. Хочеш бути одиначкою? Нема питань! Хочеш волонтерити - вперед! Хочеш бути бізнемвумен - тільки за! Хочеш бути просто красивою, але народився чоловіком? Завжди знайдеться той, хто підтримає тебе", - прокоментував Дмитро Шуров.

Соліст проекту Pianoбой також розповів, як йому прийшла ідея співпрацювати з Аліною Паш.

"Як тільки я записав демо пісні, я відчув, що в ній не вистачає голосу сильної, вільної, коханої та дещо зухвалої жінки, і відразу в голові зазвучав голос Аліни Паш. Я послав їй пісню, вона її швидко підхопила і внесла свою неповторну girl-power - нові фарби в звучання і зміст", - зізнався музикант.

  • Alina Pash, яка 24 серпня з оригінальною реп-композицією виступила на ході до Дня Незалежності України, розповіла про образи і навіть погрози, які отримує вона і її сім'я.
  • Також дивіться на The Lime спільний кліп реп-співачок Alyona Alyona і Alina Pash на пісню "Падло" .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях