Лайм

Полякова зізналася, що вже кілька років сама забезпечує сім'ю: що сталося

Співачка розповіла про проблеми чоловіка

У середу, 11 вересня, популярна українська співачка Оля Полякова та її чоловік Вадим відзначають річницю весілля - рівно 15 років тому закохані дали один одному клятви вірності.

Напередодні важливого дня співачка дала інтерв'ю каналу "Україна" , де поділилася одкровенням. Артистка зізналася, що вже протягом чотирьох років вона є єдиною годувальницею в родині.

Вадим Поляков був для дружини надійною опорою, він підтримував співачку фінансово, в тому числі і в творчості. Але близько десяти років тому його бізнес зіткнувся з чималими труднощами і тепер Оля змушена забезпечувати сім'ю і утримувати колектив самостійно.

"Я дуже сподіваюся, що наші чоловіки знайдуть себе. Що в нашій країні буде розвиватися малий і середній бізнес. Не будуть закручувати гайки, не займатимуться рейдерством і т.д., те, що ми бачили багато років поспіль. Тому я сподіваюся, що все буде добре. І не буде тільки Олечка працювати, а ще й наші чоловіки всі будуть працювати і заробляти", - сказала Полякова.

  • Раніше Оля Полякова показала улюблену іграшку своєї молодшої дочки - гіроскутер, який управляється за допомогою голосових команд. На артистку тут же обрушилися з критикою, звинувативши її в марнотратності і надмірну любов до дорогих речей. Співачка не стала мовчати і відповіла на їдкі докори на свою адресу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях