Лайм

Учасники шоу Танці з зірками-2019 відповіли на розпитування про інтим за лаштунками

Після поразки на проекті пара зважилася зруйнувати інтригу

Якщо люди думають, що у репера Серьоги був секс з усіма, з ким він працює, в такому випадку вони дуже поганої думки про MONATIK'а.

Так репер Серьога, екс-учасник шоу "Танці з зірками-2019", в бесіді з "КП в Україні" віджартувався на питання глядачів про інтим зі своєю партнеркою Аделіною Делі. Відео з'явилося на сторінці танцівниці в Instagram.

"Якщо ви думаєте, що з усіма, з ким я працюю, у мене був секс, ви дуже погано думаєте про Монатіка, - відповів Серьога, розсмішивши Делі. - У нас з Аделіною був паркет. Саме цього нам не пробачили судді. У нас не було нічого крім ментального сексу, який Аделіна виконувала з моїми мізками під час того, як викладала мені складні па", - додав співак.

Як зазначила у своєму коментарі до посту партнерка Серьоги, це саме те питання, яке так цікавило глядачів шоу. Покинувши "Танці з зірками-2019", пара зважилася зруйнувати інтригу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від @ adelina.deli

Нагадаємо, за підсумками суддівського і глядацького голосувань, репер Серьога та його партнерка Аделіна Делі покинули 3 випуск "Танців з зірками-2019". Пара опинилася в зоні ризику з ще двома, але поступилася суперникам і вийшла з числа учасників.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях