Лайм

Почала пити і звинувачувала себе: Демі Мур розповіла, як втратила дитину від Ештона Кутчера

У 42 роки у актриси трапився викидень на 6 місяці вагітності

Демі Мур розповіла, що у неї стався викидень, коли вона зустрічалася з Ештоном Катчером. У втраті дитини голлівудська зірка звинувачувала себе, тому спробувала приглушити біль алкоголем.

Напередодні виходу мемуарів про минулі стосунки та життєві негаразди актриси розповідає New York Times. Одне з найбільших відкриттів - визнання того, що вона втратила дівчинку на шостому місяці вагітності, коли їй було 42 роки. Трагедія сталася в 2005 році, коли Демі Мур зустрічалася з 27-річним Катчером. Пара збиралася назвати дитину Чаплін Рей.

Демі сказала, що звинувачувала себе в тому, що трапилося, тому знову почала пити після довгого періоду тверезості.

Актриса знову намагалася завагітніти за допомогою лікарів, але її алкогольна залежність тільки погіршилася. Також вона почала зловживати вікодином. У книзі мемуарів зірка також звинувачує Катчера в тому, що він зраджував їй до того, як вони розлучилися в 2011 році.

У відвертому інтерв'ю Демі розповіла про свою боротьбу з алкоголізмом і токсикоманією, а також про те, як це вплинуло на її стосунки з дочками Румер, Скаут і Таллулою Вілліс. Голлівудська зірка пройшла реабілітаційну програму, кинула пити, відновила стосунки з дочками і почала писати свої мемуари два роки тому.

"Озираючись назад, я зрозуміла, що коли я відкривала ці двері (знову), вони просто забирали мою силу, - каже актриса. - Будучи тверезою, я не хочу втрачати моменти життя, її текстуру. Навіть якщо це означає відчувати певний біль".

Мемуари Демі Мур "Inside Out" будуть випущені в США в кінці вересня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Демі Мур

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях