Лайм

Істерія навколо хвороби Заворотнюк досягла межі: кажуть, до актриси приставили охорону

При цьому жодне видання досі не володіє точною інформацією

У російських, а слідом за ними і в українських ЗМІ не вщухає ажіотаж навколо хвороби актриси Анастасії Заворотнюк, зірки популярного серіалу 2000-х "Моя прекрасна няня". Чергова хвиля чуток про онкологічне захворювання артистки пройшла в мережі минулого тижня. З того часу, не маючи ніякої достовірної інформації, одне видання за іншим приписує знаменитості різні діагнози. Зокрема, останню стадію раку головного мозку.

На сьогоднішній день достовірно відомий лише один факт - Анастасія Заворотнюк дійсно знаходиться в одній з клінік Москви, де також були помічені її рідні та близькі. При цьому ні менеджмент актриси, ні вона сама до цього часу не коментують події. А вже тим більше не підтверджують інформацію невідомих "джерел" в ЗМІ про онкологію, ускладнення чи неминучу смерть.

Рівень цинізму зашкалює. Деякі видання ведуть онлайн- і текстові трансляції того, як "Анастасія Заворотнюк вмирає в реанімації". З огляду на істерію на особистій сторінці актриси в Instagram обмежили можливість коментувати всі зроблені раніше пости. Активність у соцмережі припинила і її дочка Анна, яку також засипають коментарями з питаннями про хворобу матері.

Незабаром після появи цієї інформації на підтримку Анастасії Заворотнюк висловилися у соцмережах інші російські знаменитості. У їх числі співак Філіп Кіркоров, продюсери Йосип Пригожин та Андрій Разін, який також повідомив своїм підписникам, що діагноз Заворотнюк - рак головного мозку. Звідки у продюсера гурту "Ласковий май" така інформація - також невідомо.

З вихідних біля лікарні, у якій перебуває Заворотнюк, чергують журналісти. Як пишуть 18 вересня російські ЗМІ, до палати актриси навіть приставили цілодобову охорону, так як на територію клініки кілька разів намагалися проникнути знімальні групи. У центрі щоденних сюжетів - чоловік знаменитості, фігурист Петро Чернишов, якого вже неодноразово помічали на території клініки. Але його поява в медустанові - це єдине, що сьогодні достовірно відомо новинним виданням. А вже тим більше українським.

  • Розмову дочки Кейт Міддлтон підслухали в школі: тепер всі говорять про четвертоу вагітність герцогині.
  • Читайте також на The Lime, чому не варто вірити чуткам про гучний роман між учасниками шоу "Танці з зірками-2019" Женею Котом та Ксенією Мішиною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях