Лайм

Лілія Подкопаєва втретє стала мамою: з'явилося перше фото малюка

На знімку також зображені і спортсменка з чоловіком

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, яка ще нещодавно ділилася милими фото в Instagram, знову стала мамою. 19 вересня українська спортсменка народила третю дитину.

Відповідна інформація та перше фото малюка з'явилися на сторінці програми "Сніданок з "1+1" у Facebook. Зображені на ньому і спортсменка з чоловіком.

"Наші щирі вітання Лілії та Ігорю з народженням малюка!" - зазначили автори посту. Під знімком вже зібралися сотні вітальних коментарів. Стать дитини, зріст, вага та інші подробиці, які зазвичай тут же цікавлять шанувальників, поки залишаються невідомими.

Перше фото з малечею з'явилося і на особистій сторінці Подкопаєвої в Instagram. Там спортсменка також не вказала стать дитини, однак під знімком можна помітити хештег #girlpower, що говорить про те, що на руках знаменитість напевно тримає дівчинку.

Нагадаєм, про вагітності Подкопаєвої стало відомо в березні цього року. Малюк став першою спільною дитиною для Лілії та її коханого Ігоря Дубинського. Також гімнастка виховує двох дітей від попереднього шлюбу з бізнесменом Тимофієм Нагорним.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях