Лайм

Сільвестер Сталлоне зізнався, чому зненавидів Дольфа Лундгрена

Актори-конкуренти викликали у Рембо по-справжньому сильні почуття

Сьогодні зірок "Роккі 4" пов'язує міцна дружба, але в 1985 році на кастингу фільму Сільвестер Сталлоне буквально запалав ненавистю до Дольфа Лундгрена ... і тут же вирішив взяти його на роль Івана Драго! В інтерв'ю Джиммі Феллону Сталлоне розповів, що викликало у нього настільки сильні почуття до колеги.

"Я ненавидів його, - згадує актор. - Для "Роккі 4" я дійсно хотів великого, страшного, зловісного хлопця. Я маю на увазі, первісного. І я не міг його знайти. Я знаходив просто гігантських борців і футболістів".

Але вперше побачивши Лундгрена, Сталлоне одразу зрозумів, що ця людина йому підходить.

"Двері відчинилися, і в клубах диму і світла з'явився він. Лінія росту волосся, широченні плечі, - все було ідеальним. Навіть ікри його ніг проступали крізь одяг. По-справжньому м'язистий. Блакитні очі дивилися прямо мені в душу. Він був справжнім Термінатором, і я сказав: "Я ненавиджу цього чортова хлопця, я ненавиджу його. Він занадто добре виглядає, занадто досконалий. А якщо я ненавиджу його, то буде і весь світ".

Сільвестр Сталлоне не вперше робить такі гучні заяви. Виступаючи на шоу Феллона в 2014 році він зізнався, що також ненавидів Арнольда Шварценеггера в розпал їхньої акторської кар'єри.

"Ми дуже конкурували, так. Але я думаю, що ненависть - гарне слово. Ти коли-небудь ненавидів когось так сильно, щоб сказати: "Мені потрібно в спортзал!"- запитав Сталлоне. - Я дійсно поважаю цього хлопця, я думаю, що він чудовий. Але я хотів його задушити".

Зараз Сільвестр Сталлоне і Дольф Лундгрен разом працюють над серіалом "The International". Мова в ньому піде про агента ООН, який викриває терористів.

  • Хіба це ніж? Шварценеггер потролліть Сталлоне в день прем'єри нового "Рембо"
  • Зірки фільму "Роккі" об'єдналися для дружнього реваншу: фото

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях