RU  UA

Зірки

У мене є недоліки: 51-річна Селін Діон з'явилася в новому кліпі без макіяжу

Канадська співачка не соромиться того, як з віком змінюється її зовнішність

П'ятиразова володарка "Греммі" Селін Діон випустила кліп на пісню "Imperfections" - сингл із майбутнього альбому "Courage", вихід якого запланований на 15 листопада 2019 року. У чорно-білому музичному відео 51-річна канадська співачка в розкішному вбранні бере участь у фотосесії, а потім повертається в гримерку, змиває макіяж перед дзеркалом і посміхається своєму відображенню.

Режисером кліпу виступив канадський фотограф і художник Габріель Куту-Дюмон, який працював з такими зірками, як Тейлор Свіфт, Пінк, Джастін Тімберлейк, Ріанна і Кеті Перрі.

У пісні "Imperfections" Селін Діон співає: "У мене є свої недоліки, у мене є шрами, які я приховую. Але вони частина мене, і ти теж. І я не хочу вибирати. Вони роблять мене такою, яка я є сьогодні, і вони ніколи не зникнуть. Ти можеш любити їх так само, як я люблю тебе? "

Фанати співачки позитивно відреагували на її появу без макіяжу.

"Селін доводить, що ми не стаємо молодшими... але ми можемо приховувати це, або прийняти, - пишуть вони. - Це вимагає мужності. Прекрасний посил з психологічної точки зору".

"Courage" стане першим англомовним студійним альбомом Діон за шість років, а також першим релізом, який співачка випустить без свого покійного чоловіка і менеджера Рене Анжеліла. Відповідно до прес-релізу Columbia Records, в "Courage" увійде 16 пісень, серед яких будуть красиві балади і швидкі композиції.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.