Лайм

Арнольд Шварценеггер зворушливо привітав сина з днем народження і показав спільні фото

Джозефу Баена виповнилося 22 роки

72-річний Арнольд Шварценеггер в Твіттері побажав щасливого дня народження своєму синові Джозефу Баена, народженому поза шлюбом від однієї з колишніх хатніх робітниць актора. Юнакові виповнилося 22 роки менше ніж через тиждень після того, як 22-річчя відсвяткував другий син Шварценеггера, Крістофер.

"З днем народження, Джозеф! Було чудово спостерігати, як у цьому році ти закінчуєш коледж і йдеш за своєю мрією. Ти фантастичний син, і я не можу дочекатися нашого наступного тренування. Я люблю тебе", - написав гордий батько, опублікувавши кілька спільних фотографій з Джозефом.

У Джозефа і Арні не завжди були такі близькі стосунки. Про те, що крім чотирьох дітей від дружини Марії Шрайвер у Шварценеггера є ще один син, стало відомо лише в 2011 році. Тоді колишній губернатор Каліфорнії підтвердив, що є батьком 10-річного хлопчика, народженого Мілдред Баена - жінкою, яка працювала в будинку Шварценеггера протягом 20 років. Всього за кілька днів до публікації цієї новини Шрайвер і Шварценеггер оголосили про своє розлучення.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях