Лайм

Українська співачка обрала ім'я дочки за порадами астрологів: каже, хотілося чогось незвичайного

Знаменитість визначилася з варіантами заздалегідь, але астрологи їх відкинули

Екс-учасниця гурту "ВИА Гра" Санта Дімопулос, яка у вересні народила доньку, обрала ім'я для новонародженої дівчинки. Свою другу дитину знаменитість назвала Софією. На цьому імені батьки зупинилися, порадившись з астрологами.

Як розповіла співачка фоловерам в Instagram, обрати ім'я дитині виявилося не так просто. Батькам хотілося чогось незвичайного, але в підсумку довелося прислухатися до порад фахівців в області астрології.

"Це були довгі суперечки. Коли я була вагітною, Ігор жартома називав дитину Зінкою. Чому саме так - досі не відомо. На останніх термінах у мене в голові були два варіанти - Тіана та Мікелла", - поділилася співачка.

При цьому вже тоді Дімопулос твердо вирішила, що обов'язково проконсультується з астрологами, але її чекало розчарування: "Астрологія - наука, при знанні якої, себе можна підтримати (посилити) або, навпаки, послабити. Як тільки вона народилася, я вислала всі дані астрологу (навіть двом) і отримала відповідь - ні одне з обраних мною імен не підходить".

Фахівці зазначили, що ім'я дитини має починатися на "Со" або на "Да". Найвдалішим батькам здався варіант Софія.

Нагадаємо, для Санти Дімопулос донька стала вже другою дитиною. Наразі співачка також виховує 10-річного сина Даніеля від українського шоумена Андрія Джеджули. Зараз знаменитість одружена з бізнесменом Ігорем Кучеренко.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях