Лайм

Члени королівської родини озвучили соціальний ролик - він присвячений боротьбі з депресією

Всупереч чуткам в ЗМІ про ворожнечу, брати та їх дружини об'єдналися для спільної справи

Всупереч чуткам в ЗМІ про ворожнечу членів королівської родини Великобританії, принци Вільям та Гаррі, а також їх дружини Кейт Міддлтон та Меган Маркл об'єдналися для роботи над спільною справою. Герцоги озвучили соціальний відеоролик, спрямований на боротьбу зі стресом та депресією.

Як зазначається в описі до ролика на каналі Sussex Squad Podcast в YouTube, відео створили спільно з Національною службою охорони здоров'я Англії. Зняв його режисер Річард Кертіс, відомий роботою над фільмом "Реальна любов".

Самі герцоги в кадрі не з'являються, але на відео почергово звучать їхні голоси - спочатку принца Вільяма, далі принца Гаррі, потім вже Меган Маркл та Кейт Міддлтон. Що ж стосується дійових осіб, на відео можна побачити таких знаменитостей як Гленн Клоуз, Джилліан Андерсон та інших.

  • 15 жовтня світ побачить автобіографію Елтона Джона з промовистою назвою "Я". У книзі мемуарів 72-річний музикант робить багато шокуючих відкриттів про особисте життя. Зокрема, він згадує, як одного разу став свідком виховного процесу в королівській родині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях