Лайм

44-річна Наталі Імбрулья народила первістка: фани співачки розхвалили ім'я малюка

Артистка поділилася своєю радістю

Австралійська співачка Наталі Імбрулья поділилася з шанувальниками радісною новиною - вона вперше стала мамою.

Про це 44-річна зірка повідомила на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши перше фото з новонародженим сином. На знімку зображена маленька ручка маляти, що стискає її великий палець. Наталі також не стала приховувати ім'я малюка. "Ласкаво просимо в світ, Макс Валентин Імбрулья. Моє серце розривається від щастя", - написала співачка.

Фанати співачки почали вітати Наталі з радісною подією, залишаючи безліч теплих побажань в коментарях під постом. А також хвалити ім'я малюка.

Нагадаємо, про свій цікавий стан Імбрулья оголосила в липні цього року. Тоді співачка показала кругленький животик і зізналася, що завагітніти їй допомогла процедура ЕКО.

"Я чекаю первістка, який народиться цієї осені. Ті, хто добре знають мене, розуміють, що це те, чого я хотіла довгий час, і я щаслива, що в наш час є ЕКО і чоловіки-донори", - написала тоді Наталі.

Наталі Імбрулья не любить пускати фанатів за лаштунки свого особистого життя. Відомо, що співачка була одружена з колишнім солістом гурту Silverchair Деніелем Джонсом. Також в пресі писали про її романи з актором Девідом Швіммером і співаком Ленні Кравіц.

Імбрулья прославилася завдяки кавер-версії пісні гурту Ednaswap - Torn. Наталі отримала кілька нагород, в тому числі вісім премій ARIA, дві нагороди BRIT Awards, одну премію Billboard Music Awards і три номінації на премію "Греммі".

  • Акторка Анна Сагайдачна, яка зіграла роль Наталі Дорошенко в українському серіалі "Кріпосна" каналу СТБ, вперше стала мамою.
  • Український режисер, сценарист і телеведуча Оксана Байрак, яка напередодні свого 55-річчя заявляла, що має намір народити первістка, змусила шанувальників думати, що її мрія стати мамою збулася.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях