Лайм

Шанувальники Ані Лорак знову заговорили про вагітність співачки: і ось чому

Приводом для розмов стали концертні вбрання зірки

Шанувальники Ані Лорак знову запідозрили, що співачка вагітна. Приводом для цього стали концертні вбрання 41-річної артистки.

Так, днями співачка виступила в російських містах Серпухов та Волоколамськ, де представила своє шоу "Дива". В ході концертів Кароліна змінила кілька образів Артистка з'являлась на сцені у сукні з прозорою накидкою та чорному брючному костюмі.

Шанувальники, які стежать за особистим життям Ані Лорак, повідомили в коментарях про явні зміни у фігурі зірки. Багато обговорюють те, що співачка перебуває в очікуванні другої дитини. Передбачуваним батьком дитини фанати вважають її нинішнього бойфренда - 26-річного саундпродюсера Єгора Гліба.

З тих пір, як артистка перестала приховувати нового коханого, їй час від часу приписують вагітність.

Втім, засновані лише на припущенні фанів чутки залишаються поки тільки чутками. Ніяких офіційних підтверджень від співачки не надходило.

Нагадаємо, Ані Лорак виховує 8-річну доньку Софію від колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу. З турецьким бізнесменом співачка розлучилася в січні цього року, після розлучення батьків дівчинка залишилася жити з мамою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Ані Лорак

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях