Лайм

В очікуванні дива: вагітна Наталка Карпа знялася в ніжній фотосесії

Співачка народить первістка в 38 років

38-річна українська співачка Наталка Карпа, яка скоро подарує первістка своєму чоловікові-герою АТО Євгену Терехову, знялася у ніжній фотосесії для журналу Viva!

Про це знаменитість повідомила на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши відповідне фото. На знімку майбутня мама позує в шовковій сукні лавандового кольору, поверх якого наділа в'язану накидку в тон наряду. "Прислали фото з нашого ніжного фотосету, і не розумію - як вибрати? Хочеться все показати", - написала Наталка.

В інтерв'ю виданню Карпа розповіла, як вони з чоловіком планували вагітність.

"По-перше, я не криюся, що вже доросла дівчинка. І Женя багато стресів переніс у житті: важке поранення і все таке.... Існує чинник здоров'я, який треба було враховувати. Я вирішила почати зі звичайного здорового способу життя: знайшла собі хорошого дієтолога, який розробив схему правильного харчування, активно зайнялася спортом. Потім ми з Женею поздавали аналізи – хотіли подивитися, що в нас взагалі відбувається в організмі. Женя ж раз на пів року має проходити обстеження, отримувати курс крапельниць, перевіряти судини голови – у нього у скроні титанова пластина стоїть, тому ми постійно слідкуємо за його тиском", - зізналася співачка.

Нагадаємо, Наталка Карпа та Євген Терехов познайомилися в 2015 році. Через рік напередодні Дня всіх закоханих під час концерту гурту "Антитіла" боєць зробив коханій пропозицію. Співачка відповіла згодою. Весілля відбулося в вересні 2016- го у Львові.

Євген Терехов під час служби в АТО отримав поранення в голову. Лікарі встановили йому титанові пластини, після чого він отримав від товаришів прізвисько "Титановий Джексон".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях