Лайм

Хвороба Анастасії Заворотнюк: найгучніші чутки про актрису та її лікуванні

Вже більше двох тижнів актриса знаходиться під наглядом лікарів

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, зірка популярного серіалу 2000-х "Моя прекрасна няня", цілком може претендувати на неофіційне звання найбільш обговорюваної знаменитості цієї осені. На жаль, причиною цього став неї її творчий успіх, а хвороба. Як стверджують російські ЗМІ - рак головного мозку, який за останній місяць не підтверджують, але і не спростовують рідні та колеги Заворотнюк.

Достовірно сьогодні відомий лише один факт - Анастасія Заворотнюк вже більше двох тижнів дійсно знаходиться в одній з клінік Москви, де їй надають послуги. У цьому ж медзакладі були помічені і її рідні. При цьому ні менеджмент актриси, ні вона сама до цього часу не коментують події. А вже тим більше не підтверджують інформацію "анонімних джерел" в ЗМІ про онкологію, ускладнення чи неминучу смерть. Чуток в мережі стає все більше, і ось найгучніші з них.

Анастасія Заворотнюк помирає в реанімації

За останній місяць російські та українські ЗМІ непогано позмагалися в гонці цинізму і відверто брехливих заголовків. Деякі з них безпосередньо стверджували, що актриса помирає, і жити їй залишалося то 24 години, то вже 48 годин... дані розходилися, але суть залишалася тією ж - смерті не уникнути. Нехай подробиці лікування Заворотнюк так само залишаються таємницею, але знаменитість жива. Більш того, як нещодавно розповіла піар-директор актриси, стан її здоров'я несподівано покращився.

Анастасія Заворотнюк паралізована і не зможе відновитися

Так, і такими діагнозами за цей місяць ділилися "лікарі", імена яких в ЗМІ з якихось причин не називалися. Або джерела посилалися на "таємних співрозмовників", або на уявних співробітників лікарень, існування яких потім не підтверджувалося взагалі. Ці твердження журналістів не коментували близькі Заворотнюк, вони як і раніше залишаються чутками.

Анастасія Заворотнюк вже померла, але близькі це приховують

У ніч на 6 жовтня в ЗМІ з'явився скріншот листування одного з популярних Telegram-каналів нібито зі співробітником лікарні, в якій лікується Анастасія Заворотнюк. Джерело стверджувало, що актриса померла під ранок, і ця інформація правдива на 98%. Проте на ранок директор Заворотнюк Влад Христов спростував цю інформацію і передав прохання рідних знаменитості - не спекулювати на її здоров'ї.

Рак головного мозку, остання стадія

Найцікавіше в цій ситуації, як би це не звучало в даному випадку, що ні у одного джерела на сьогоднішній день немає підтверджень того, що Анастасія Заворотнюк хвора на онкологічне захворювання. Не було за цей час ніяких коментарів з цього приводу ні з боку рідних актриси, ні з боку її колег чи директорів. При цьому ЗМІ продовжують наполегливо приписувати саме рак головного мозку, чутки про який запустили навіть не новинні видання, а канали в Telegram.

Нагадаємо, той же Влад Христов, передаючи прохання рідних Заворотнюк, попросив громадськість перевіряти інформацію виключно в офіційних ЗМІ. Хоча, як показує реальна ситуація, і в цьому випадку довіряти можна далеко не всім. Адже першість серед конкурентів - понад усе, навіть важливіша за межі моралі та людського розуміння.

  • Розмову дочки Кейт Міддлтон підслухали в школі: тепер усі говорять про четвертої вагітності герцогині.
  • Читайте також на The Lime, чому не варто вірити чуткам про гучний роман між учасниками шоу "Танці з зірками-2019" Женею Котом і Ксенією Мішиной.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях