Лайм

У Заворотнюк вперше розповіли про стан актриси: що стало відомо

У Анастасії Заворотнюк є шанси і її родина сподівається на диво

Коли ситуація з хворобою актриси Анастасії Заворотнюк, якій ЗМІ сьогодні приписують останню стадію раку головного мозку, вже здавалася безнадійною, зірка серіалу 2000-х "Моя прекрасна няня" несподівано пішла напоправку.

Про це друзям Заворотнюк вперше за тиждень ажіотажу в ЗМІ розповіла її піар-директор Марина Потапова, пише MK. Що ж стосується спілкування з пресою, близькі актриси не хотіли розкривати журналістам подробиці особистого життя.

Як пише джерело, довго на контакт не йшла і Потапова. Не відповідала на дзвінки і смс, але в підсумку все ж коротко розповіла про ситуацію: "Марина написала нам, що у актриси з'явилися шанси на одужання, причому, шанси немаленькі. Додала, що стан Анастасії помітно покращився, вона вийшла з коми. Лікарі дали надію, що, можливо, Настя одужає. Вся родина молиться за неї, щоб сталося диво", - розповіла приятелька Заворотнюк.

Нагадаємо, чергова хвиля чуток про онкологічне захворювання артистки пройшла в мережі минулого тижня. З того часу, не маючи ніякої достовірної інформації, одне видання за іншим приписує знаменитості різні діагнози. Зокрема, останню стадію раку головного мозку.

На сьогоднішній день достовірно відомий лише один факт - Анастасія Заворотнюк дійсно знаходиться в одній з клінік Москви, де також були помічені її рідні та близькі. При цьому ні менеджмент актриси, ні вона сама до цього часу не коментують події. А вже тим більше не підтверджують інформацію невідомих "джерел" в ЗМІ про онкологію, ускладнення чи неминучу смерть.

Незабаром після появи цієї інформації на підтримку Анастасії Заворотнюк висловилися у соцмережах інші російські знаменитості. У їх числі співак Філіп Кіркоров, продюсери Йосип Пригожин та Андрій Разін, який також повідомив своїм підписникам, що діагноз Заворотнюк - рак головного мозку. Звідки у продюсера гурту "Ласковий май" така інформація - також невідомо.

  • Розмову дочки Кейт Міддлтон підслухали в школі: тепер всі говорять про четвертоу вагітність герцогині.
  • Читайте також на The Lime, чому не варто вірити чуткам про гучний роман між учасниками шоу "Танці з зірками-2019" Женею Котом та Ксенією Мішиною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях