Лайм

Колишня зірка Disney стала кращою на PornHub: що правда, тепер її по ТБ не покажуть

Перший фільм актриси навіть показали на кінофестивалі в Німеччині

Колишню актрису Disney Беллу Торн, яка нещодавно дебютувала в кіно з поміткою "18+", відзначили престижною порно-нагородою. Її короткометражку "Він та Вона" в стилі БДСМ навіть показали на кінофестивалі в Німеччині.

22-річна актриса, відома раніше підлітковими проектами, спробувала себе в ролі режисера і зняла для PornHub свій перший проект. Робота виявилася настільки успішною, що була удостоєна премії Vision Award на церемонії Pornhub Awards 2019. Ось тільки по ТБ її вже не покажуть.

Вперше проект Торн показали на кінофестивалі в Ольденбурзі, тепер вона доступна і на преміум-сторінках порно-ресурсу. Сама актриса стверджує, що це переосмислена історія про Ромео та Джульєтту, прикрашена тематикою БДСМ.

Як розповіла знаменитість журналістам LADBible, процес зйомок видався дуже цікавим. Те, що відбувається в кадрі, знімали в режимі реального часу і подібний досвід у Торн був вперше: "До того ж, це взагалі мій перший фільм, отже що було дуже цікаво робити картину, в якій, до того ж, так багато сексу. Це було справді весело".

Вперше на екрані актриса з'явилася у 2003 році, тоді Торн виконала незначну роль у фільмі "Застряг в тобі". У 2010 році вона отримала головну роль в телесеріалі "Танцювальна лихоманка", де грала Сісі Джонс. Однак справжню популярність актрисі принесла роль Тенсі Хенріксон у телесеріалі "Велике кохання".

  • У мережі також дискутують, чи отримає Хоакін Фенікс "Оскар" за роль у фільмі "Джокер". Думки з цього приводу розходяться, і якщо актора не нагородять кіноакадеміки, то ось порноресурси PornHub та xHamster точно мають придумати, як йому віддячити. Адже їх рейтинги злетіли до небес.
  • Раніше PornHub зняв фільм на заповненому сміттям пляжі, щоб зібрати гроші на видалення пластику з світового океану.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях