Лайм

Мені боляче: фаворитка "Танців з зірками" розповіла про розлучення зі скандальним олігархом

Анна Різатдінова розговорилася про особисте життя

Чемпіонка з художньої гімнастики Ганна Різатдінова, яка є фавориткою проекту "Танці з зірками", відверто розповіла, чому розпався їхній шлюб зі скандальним олігархом Олександром Онищенком.

Спортсменка стала героїнею свіжого випуску програми "Слава+", яка виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ. В ході випуску було порушено тему її особистого життя.

За словами Анни, їх стосунки з Олександром були справжніми і відвертими. І незважаючи на те, що все її оточення було проти цього роману, Різатдінова не шкодує, що вийшла заміж за одіозного олігарха.

"Мені здавалося, що я потрапила просто в казку. Казку не в матеріальному плані. Хоча люди, як говорили, так і будуть говорити, що він купив мене літаками, дорогими машинами. Ні, він купив мене своїм ставленням. Він мене просто носив на руках", - говорить гімнастка.

Але в один прекрасний момент Анна захотіла рухатися далі і вони з Олександром вирішили розійтися.

"Я зрозуміла, що в мені сидить чоловічок, який виривається назовні і який хоче розвивати спорт, мотивувати підростаюче покоління ... Але це дуже складно робити з чоловіком, яка не в'їзний в країну. Тому в якийсь момент ми зрозуміли, що наші шляхи розходяться", - зізналася дівчина.

"Ми розійшлися на хорошій ноті. Це дуже дивно звучить, але це дійсно так. Мені боляче, у мене до цих пір там рана, я прям її відчуваю в серці", - зазначила Анна.

Незважаючи на розлучення, Онищенко постійно підтримує зв'язок з дворічним сином.

"Я за спілкування батька з сином. Зараз це в режимі скайпу, так як Олександр на даним момент не в Україні, вони спілкуються по відео. У моєму розумінні син повинен знати свого батька, так як батьків не вибирають. Я показую кожен день наші спільні фотографії з Олександром, щоб син чітко розумів, де мама, а де тато. Тим більше, що Рома копія свого батька", - додала Різатдінова.

Нагадаємо, Анна Різатдінова народила первістка в листопаді 2017 року. Пізніше стало відомо, що батьком хлопчика став колишній народний депутат України Олександр Онищенко.

Олександр Онищенко з 2016-го ховається від слідства. Відомо, що зараз він живе в Іспанії. Його звинувачують в організації схеми з перепродажу купленого у держкомпаній газу своїм же фірмам за заниженими цінами. Суму збитку, нанесеного їм державі, оцінили в кілька мільярдів гривень.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях