Лайм

Зірка "Жіночого кварталу" повторила образ легендарної Мадонни: фото

Шанувальникам Віри сподобався такий експеримент

Українська співачка, учасниця проекту "Жіночий квартал" студії "Квартал 95" Віра Кекелія повторила образ легендарної американської поп-зірки Мадонни часів її бурхливої молодості.

Кілька знімків з фотозйомки виконавиця оприлюднила на своїй сторінці в Instagram. Сукня-корсет, біляві кучеряве волосся, червона помада і, звичайно ж, грайлива родимка над губою - все це Віра продемонструвала на фото.

"Під тією чи іншою фотографією ви залишали коментарі про те, що між мною і ранньою Мадонною є якась схожість. Ми не довго думаючи вирішили з Лесею Патокою поекспериментувати і зробити знімки в стилі Мадонни", - написала Кекелія.

Шанувальника співачки сподобався такий експеримент, і вони обсипали її компліментами.

"Віра, тебе сміливо можна назвати українською Мадонною! Експеримент вдався! Браво", "Просто дива!!! Віра, Ви таки справді трохи схожі на Мадонну!", "Красиво дуже", "Схожі", "Клас, тобі йде", "Агонь, Вірочка", - захоплюються коментатори.

  • Раніше Тіна Кароль опублікувала пікантне фото, на якому вона зображена в білому халаті і з рушником на голові. Судячи з усього, співачка вирішила повторити знімок знаменитої "Серії з рушниками" (Towel Series) культового фешн-фотографа Маріо Тестіно (Mario Testino).
  • Кейт Міддлтон повторила образ Меланії Трамп. Дружина принца Вільяма наділу лавандова блузку від Gucci з бантом і чорні брюки-палаццо від Jigsaw. Три роки тому в такий же блузі від Gucci, тільки рожевого кольору, виходила у світ Меланія.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях