Лайм

Швидко пішов в інші світи: Руслана Писанка розповіла про смерть рідної людини

Брата акторки забрала онкологія

Українська акторка і телеведуча Руслана Писанка, яку нещодавно намагалися пограбувати, повідомила про сімейну втрату - від раку помер її молодший брат Олег.

Про це артистка розповіла в програмі "Життя відоміх людей". За її словами, трагедія сталася ще в 2012 році, але їй досі боляче про це говорити. Саме тому Писанка і не розповідала раніше про горе в сім'ї.

"Я не афішувала це. Мені дуже важко було про це говорити. І зараз теж. Мій брат для мене був. Ну ... тієї чоловічою силою, найсильнішою, яка теж допомагала мені відчувати, що я щаслива жінка. На жаль, його немає. Він дуже швидко пішов в інші світи", - розповіла акторка.

На момент смерті братові Руслани було 45 років. Він помер через день після дня народження Писанки і через два місяці після її весілля з бізнесменом Ігорем Ісаковим.

Наразі 53-річна знаменитість піклується про спадкоємців Олега, оскільки своїх дітей у неї немає.

"Я саме відношуся до тих жінок, які не мають власних дітей. Але у мене є племінники, є мої хресні діти. Я думаю, у мене є діти, про яких я повинна подбати. Хоч вони не свої, але вони теж мої рідні. І ми з ними пов'язані там, десь на небі", - зазначила Руслана.

  • Чемпіонка з художньої гімнастики Анна Різатдінова, яка є фавориткою проекту "Танці з зірками", повідомила в Instagram про смерті рідної людини.
  • Трагедія сталася і в родині українського хореографа і судді "Танців з зірками" Влада Ями. У липні пішла з життя бабуся танцюриста.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях