Лайм

Міг померти: Роббі Вільямс розповів, як відмовився від нездорового способу життя

Співак викурював по 40 сигарет в день і зловживав рецептурними препаратами

Роббі Вільямс зізнався, що, ймовірно, помер би, якби не розібрався зі шкідливими звичками і не зайнявся своїм психічним здоров'ям. Про це 45-річний співак розповів в подкасті WW Wellness That Works.

"Я знав, що мені потрібно діяти, або я помру, - розповів Вільямс. - Робіть це невеликими кроками. Вас збивають з коня так багато разів - кожен день, кожну хвилину і секунду, а ви просто продовжуєте підніматися на коня. Потім показник того, хто ви є, де ви знаходитеся і як ставитеся до себе і життя, стає краще і краще. Але це важка подорож".

Вільямс є послом WW (в минулому Weight Watchers) - компанії, що пропонує різні продукти та послуги для формування здорових звичок, включаючи зниження ваги і підтримку здоров'я, фізичної форми і мислення.

Раніше у виконавця дійсно були проблеми зі способом життя: він викурював по 40 сигарет в день і проходив реабілітацію в зв'язку зі зловживанням рецептурними ліками.

Також в подкасті Вільямс розповів, наскільки він щасливий, що розмови про психічне здоров'я більше не є табу.

"Зміни відбуваються швидко, і публіка тепер інакше сприймає те, що відбувається з психічним здоров'ям. Світ став більш здоровим, а люди дуже відкриті і говорять про те, що з ними відбувається. По суті, це початок процесу обговорення, і я дуже пишаюся і щасливий бути в суспільстві, яке тепер розуміє, що це таке", - сказав співак.

  • Раніше Арнольд Шварценеггер розповів про життя після операції на серці. 72-річний актор повернувся до тренувань вже через тиждень після повернення з лікарні.
  • Про неприємне захворювання, яке передалося їй у спадок, розповіла Джамала. Через нього співачка не оголює ноги.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях