Лайм

Я закохана: Наталя Могилевська зробила зізнання про своє особисте життя

Співачка розповіла про коханого чоловіка

Українська співачка Наталія Могилевська, яка зізналася, що вже готова стати мамою, зробила відверту заяву про своє особисте життя.

Артистка стала героїнею свіжого випуску програми "Слава+", яка виходить на каналі Люкс ФМ. Під час інтерв'ю зі Славою Дьоміним Наталя зізналася, що вона закохана (відео дивіться на сторінці нижче).

За словами співачки, як тільки вона зрозуміла, що з нею повинен бути сильний чоловік, саме такі чоловіки і почали доглядати за нею.

Також Могилевська підкреслила, що у неї складний характер, але вона дуже вірна людина і прийде на допомогу в потрібну хвилину.

"Мій чоловік каже: Мені ніколи не говорив ніхто таких жорстких слів, як ти. Навіть мій найближчий друг. Але стільки ніжності ніколи в житті я теж не чув, ні одна жінка мені таке не говорила і так не захоплювалася", - розповіла співачка.

Наталя не говорить, хто її коханий чоловік і не розповідає, де вони познайомилися. Але те, що закохана - не приховує.

"Мені нема чого поки сказати. По-перше, тому що щастя любить тишу. А по-друге, стосунки повинні визріти. Те, що нам всім здається тільки коли ми познайомилися, нам усім багато чого здається. Але життя потім ставить все на свої місця. Тому, я б почекала ", - додала Могилевська.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях