RU  UA

Зірки

Зірка "Гри престолів" повеселив гостей шоу Еллен Дедженерес несподіваним костюмом: фото і відео

Таким Кхала Дрого ви ще не бачили!

Приурочений до Хеллоуїну випуск шоу Еллен Дедженерес підготував для глядачів кілька веселих несподіванок. По-перше, сама Еллен з'явилася в ефірі в костюмі хіп-хоп виконавиці Карди Бі. Для цього 61-річної комедіантка навіть довелося надіти накладні груди.

По-друге, гостем шоу став Джейсон Момоа - зірка серіалу "Гра престолів" і фільму "Аквамен". Актор прийшов на ефір в чудовому рожевому костюмі Елвіса Преслі, в брюках кльош, із розкішним поясом і тоннами блискіток. Щоб повністю відповідати образу короля рок-н-ролу, він надів пишну перуку і сонцезахисні окуляри-авіатори в товстій оправі.

Зображуючи знаменитого співака, Момоа станцював з гостями шоу, які, до слова, також були одягнені в святкові костюми.

"Я злегка одержимий Елвісом, - зізнався актор ведучій Еллен Дедженерес. - Я просто люблю його. Моя мама виховувала мене на ньому, і я такий одержимий, що купив таку ж тачку, як у нього. У мене старий рожевий "Кадилак" 55 року".

40-річний Момоа зізнався, що одягається як Елвіс не вперше. Коли в 1999 році він знімався в серіалі "Рятувальники Малібу", він обрав для Хеллоуїна такий же костюм.

"Я працював з великою кількістю красивих жінок, і вони запросили мене на вечірку на честь Хеллоуїна в Лос-Анджелесі, - згадує актор. - Це був мій перший раз в Лос-Анджелесі, і це був маєток Playboy. Так 19-річний Джейсон з'явився в ролі молодого Елвіса, і сьогодні вдруге, коли він грає Елвіса".

Також Момоа розповів про те, що нещодавно у нього виникли "проблеми" з колегою по "Грі престолів" Кітом Герінгтоном. Джейсон, Кіт та їхні друзі з серіалу HBO возз'єдналися, щоб відсвяткувати 33-й день народження Емілії Кларк. Мати Драконів в Instagram поділилася фотографією, на якій позує в обнімку з Герінгтоном і Момоа. Виявилося, Кіта це не дуже обрадувало.

"Кіт сором'язливий, і він не любить соціальні мережі так сильно, як я, - пояснив він. - Кожен раз, коли я бачу його, я приходжу в захват. Я взагалі захоплений хлопець. Отже, я, він і Емілія збираємося разом, і він говорить: "Тьху, дайте вгадаю, це буде по всьому Інтернету?" І я сказав: "Обіцяю, приятель, я не буду це публікувати". Отже, це був мій телефон, звичайно, я відправив би фото Емілії, тому що ми близькі - і я знав, що Емілія його опублікує. Кітті, я не публікував його, чувак!

  • Емілія Кларк, тим часом, вперше розповіла справжню історію кіноляпу з чашкою кави в "Грі престолів". Раніше автори серіалу стверджували, що в кадрі залишилася саме її чашка з чаєм. Як би не так!
  • Інші веселі костюми зірок на Хеллоуїн дивіться в нашій добірці. В цьому році знаменитості вирішили переодягатися... один в одного!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.