Лайм

Спустив зі сходів: зірка "Кріпосної" розповіла про побої колишнього чоловіка

Акторка поділилася непростою історією

Акторка Ксенія Мішина, зірка популярного українського серіалу "Кріпосна" на каналі СТБ, пройшла через невдалі стосунки, від яких у неї залишився син Платон.

Про це артистка відверто розповіла в програмі "Зірковий шлях". За словами дівчини, спочатку це було психологічне знущання, але після розставання чоловік застосував фізичну силу.

"Все пішло просто наперекосяк і для мене це було вкрай дивно. Людина просто змінилася і стала огидно поводитися. І я зрозуміла, що я терпіти це не буду. Це було психологічне знущання", - згадує Ксенія.

Але через чотири роки після розриву колишній коханий несподівано повернувся. Він прийшов до театру, де на той момент Мішина працювала.

"Був момент, коли через 4 роки, синочку 4 чи 5 років було, з'явився. В театрі. Загалом побив мене. Незрозуміло за що. Тобто в п'яному вигляді. Йшов спектакль, я вийшла з вистави і мене просто спустили зі сходів. Потім якісь люди мені дзвонили, адвокати. З якою метою - я не розумію. Це був цілковитий цирк", - розповіла зірка.

Зараз Ксенія сама виховує сина, а також мріє про дочку і щасливу родину.

  • Раніше Ксенія Мішина зізналася, що одного разу вона зруйнувала чужу сім'ю. Акторка додала, що після цього випадку у неї всередині з'явилася "якась штука", яка не дозволить їй більше закохатися в одруженого чоловіка.
  • Ксенія Мішина стала героїнею жовтневого номера журналу "Караван історій". Актриса прикрасила обкладинку глянцю і знялася у пікантній фотосесії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.