Лайм

Екс-солістка "ВІА Гри" вперше розповіла про добровільне лікування в психіатричній клініці

Завдяки гіркому досвіду співачка навчилася бути "звичайною" жінкою

Співачка Альона Вінницька, колись солістка популярного жіночого гурту "ВІА Гра" після 20 років насиченої кар'єри була змушена взяти тайм-аут. Як припускає сьогодні сама артистка, з нею сталося те, що фахівці називають "вигоранням". Згодом ситуація настільки погіршилася, що від психолога знаменитості довелося перейти до психіатра.

Про це Вінницька розповіла в ефірі програми "Зірковий шлях" на каналі "Україна". При цьому, яким би гірким не здавався її досвід, сьогодні співачка стверджує, що завдяки йому навчилася бути "звичайної" жінкою.

"Я в шоу-бізнесі майже 20 років. За цей час людина може втомитися, виснажитися. Психологи називають це дуже модними словами: "людина перегоріла". Напевно, те ж саме п'ять років тому відбулося і зі мною", - розповіла виконавиця.

За словами Вінницької, їй було важко прийняти себе "звичайною сімейною жінкою", впоратися з умовами побуту і щоденними турботами: "Я звикла до скаженого ритму, щоденних переїздів, життя в готелях. Коли у мене скоротився гастрольний графік, було складно знайти себе в побуті. Зрозуміла, що не знаю, що потрібно робити вдома".

З подібною проблемою публічні люди, чий звичний ритм згодом скорочується, стикаються часто, зазначила Вінницька. І не всім під силу впоратися з цим - багато хто хворіє, спивається, з ними відбуваються "страшні речі". Так і співачці спочатку довелося боротися зі стресом, а ще пізніше - з проблемами серйозніше.

"У мене було багато різного ... спочатку стрес, потім почалася депресія. Потім я лежала в психіатричній лікарні. Я працювала не з психологами, а з психіатрами, настільки мені було погано. Сиділа на антидепресантах", - зізналася вона.

Проте, сьогодні колишня учасниця успішного проекту Костянтина Меладзе дякує долі за ці випробування, адже саме завдяки їм вона навчилася жити по-іншому: "Це був чудовий життєвий досвід. Він вправляє мізки. Я зрозуміла і прийняла все, що сталося зі мною в житті. Змінилася, придбала нові навички, прийшла життєва мудрість".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях