Лайм

Спілкувався заради піару: акторка серіалу "Школа" розповіла про нещасливе кохання

Дівчина поділилася неприємними подробицями особистого життя

Молода українська акторка Ірина Кудашова, яка відома за роллю Вероніки в серіалі "Школа", розповіла про нещасливе кохання.

Своїми спогадами дівчина поділилася в програмі "Життя відомих людей". З виходом серіалу про підлітків Іра здобула шалену популярність, а число дописувачів в Instagram зросло до 710 тисяч. У цей період у акторки з'явилося кохання, яке обернулася для неї повним розчаруванням.

"Був один хлопець, який мені дуже сильно подобався. Але потім з'ясувалося, що він зі мною спілкувався заради піару в Instagram, щоб потім стати популярним. Для мене - це дико. Як можна спілкуватися з людиною заради чогось? Виявляється - можна" , - поділилася Кудашова.

Дівчина додала, що це був не єдиний випадок, коли вона відчувала на собі зворотний бік швидкої слави.

"Я чула в свою сторону від інших людей, що я народилася під щасливою зіркою і нічого не робила. А мені так прикро. Я 8 років працювала, щоб отримати роль. Я до цього поступово йшла, я мріяла про це, я горіла цим! А люди кажуть, що мені просто пощастило", - зазначила акторка.

  • Раніше акторка Ліза Василенко, яка зіграла Лолу в серіалі "Школа", відверто розповіла про знущання бойфренда . Хлопець душив дівчину, примушував до сексу, а одного разу навіть зламав їй ніс.
  • Анна Трінчер, яка зіграла одну з головних ролей в "Школа" розповіла про стосунки з колегою по серіалу Богданом Осадчуком.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях